Oceania Cruises stelt nieuwe Tropics & Exotics Voyages voor

Oceania Cruises heeft haar Tropics & Exotics Voyages voor 2024-2025 voorgesteld. Het programma omvat 157 reizen die variëren van 7 tot 200 dagen.

De nieuwe Tropics & Exotics Voyages-collectie van Oceania Cruises omvat 157 reizen langsheen de zeven continenten. De reizen variëren van 7 tot 200 dagen. Met meer dan 300 aanloophavens omvat de collectie ook 14 nieuwe aanloophavens. En met 30% tot 50% meer tijd in de haven dan andere premium cruiserederijen, omvatten de routes een verbazingwekkende 451 overnachtingen over 123 reizen.

Deze nieuwe collectie reisroutes omvat iconische aanloophavens en een schat aan mogelijkheden om die uithoeken van de wereld te verkennen die bijna onaangetast zijn door toerisme. Met zeven gloednieuwe of beter-dan-nieuwe schepen zal de reis net zo lonend zijn als de bestemmingen,” aldus Howard Sherman, President en CEO van Oceania Cruises

Unieke Grand Voyages voor extra lange reizen

Reizigers die meer van de wereld willen ontdekken zullen genieten van de selectie van 70 Grand Voyages die mogelijkheden bieden voor uitgebreide verkenningen in verschillende regio’s en meerdere continenten. De Tropics and Exotics-collectie biedt dan ook een gevarieerd aanbod aan reizen gericht op unieke bestemmingen zoals de Amazone, de kustdorpen van Brazilië, het Arabische schiereiland, Japan en een rondvaart door Australië.

Voor degenen die minder bereisde routes willen varen zijn er diepgaande verkenningen van Indonesië en Papoea-Nieuw-Guinea, de jachthavens en kleine atollen van de Stille Zuidzee, en zelfs een verkwikkende doortocht in het vroege voorjaar van de Noordelijke Stille Oceaan die het groene Japanse landschap combineert met de ruige buitenposten van Alaska van Dutch Harbor, Kodiak en Whittier.

Hoogtepunten van het 2024-2025 Tropics & Exotics Voyages-programma
  • Meer dan 150 routes, waarvan 123 cruises met overnachtingen en 70 Grand Voyages over de hele wereld
  • Met reizen naar het Caribisch gebied, Mexico en het Panamakanaal kunnen reizigers genieten van nieuwe uithoeken van de tropen en minder bereisde eilanden zoals Bonaire, Carriacou, Dominica en Guadeloupe bezoeken
  • In Zuid-Amerika zijn er meerdere avonturen in de ongerepte landschappen van Patagonië, cruises langs de Amazone-rivier of reizen die de gouden kusten van Brazilië en Uruguay verkennen
  • Door heel Azië kan je genieten van reizen naar verre oorden en iconische attracties waar velen alleen maar van dromen. Zo zijn er uitgebreide opties voor verkenningen in Zuidoost-Azië en een aantal fascinerende op Japan gerichte reizen
  • De reizen door Australië, Nieuw-Zeeland en de Stille Zuidzee onthullen een mix van dynamische steden en schatten zoals de kust van West-Australië; Bluff, Gisborne en Timaru in Nieuw-Zeeland; en zalige eilanden in Frans-Polynesië en Melanesië
  • De collectie biedt een breed scala aan Grand Voyages, met opties die meerdere verschillende regio’s en regiospecifieke reizen met elkaar verbinden, met diepgaande verkenningen van Zuid-Amerika, de Stille Zuidzee, Zuidoost-Azië en zelfs uitgebreide reizen naar het Caribisch gebied en het Panamakanaal
14 nieuwe aanloophavens

Tijdens de 157 reizen langsheen de zeven continenten zullen de schepen van Oceania Cruises meer dan 300 havens waaronder 14 nieuwe aanloophavens bezoeken. De nieuwe havens zijn: Camarones, Argentinië; Champagne Bay, Vanuatu; Edinburgh of the Seven Seas, Tristan da Cunha; Fernandina Beach, Florida; Hambantota, Sri Lanka; Hillsborough (Carriacou), Grenada; Hitachinaka, Japan; Hualien, Taiwan; Isla de los Estados, Argentinië; Kupang, Indonesië; Puerto del Rosario, Canarische Eilanden; St. Helier, Channel Islands; Takamatsu, Japan en Waingpu, Indonesië.

Voor meer informatie en boekingen surf je naar oceaniacruises.com.

Lees ook: Regent Seven Seas Cruises & Fabergé werken samen aan exclusief Fabergé-ei

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *