5 tips voor de ideale stedentrip naar San Antonio

Wie deze winter aan de kou wil ontsnappen doet er goed aan naar San Antonio, Texas, af te reizen. Hier is het in de winter nog zo’n 20 graden. De stad heeft veel Mexicaanse invloeden en een diverse culinaire scene. Dit zijn alvast 5 tips voor de ideale stedentrip naar San Antonio.

  1. Wandelen over The Riverwalk – San Antonio wordt niet voor niets ‘het Venetië van Texas’ genoemd. The Riverwalk is een waterweg van 24 km die dwars door het hart van het centrum loopt. Met prachtige bruggen, terrassen aan het water en bootjes die passeren is dit een gezellige hotspot om te struinen of te dineren.
  2. Shoppen op de Historic Market Square – El Mercado is de grootste Mexicaanse markt van de Verenigde Staten. Van authentiek Talavera aardewerk tot handgemaakte kunstwerken en gastronomische highlights; en dat allemaal met op de achtergrond een dansshow. Een must do in San Antonio!
  3. Bezoek de interactieve tentoonstelling Hopscotch – Hopscotch is een permanente kunstgalerie van 20.000 m2. Je vindt er 14 interactieve ruimtes gemaakt door 40 nationale en internationale kunstenaars. Allemaal Instagramworthy!
  4. Nachtclub 1902 bridges – In San Antonio zijn veel bars en clubs te vinden. Wanneer je een avond in 1902 bridges doorbrengt ga je even terug in de tijd. Geheel in oude Spaanse architectuur, met gigantisch hoge muren en een rond raam van 5 meter lang. De setting en line-up beloven een spectaculaire avond!
  5. Met een ‘tube’ door Paradise Canyon – Net buiten de stad ligt Paradise Canyon, de ultieme spot om even bij te komen in de natuur. Hier vind je tevens een natuurlijke lazy river: Medina, een blauwgroene rivier waar je met een band over kunt drijven.
Lees ook: Onbekend maakt onbemind: Zes nationale parken in de VS waar je nog nooit van gehoord hebt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *