Holland America Line vaart terug in Australië en Nieuw-Zeeland

De Westerdam van Holland America Line is aangekomen in Sydney, Australië. Westerdam is het eerste schip van de cruisemaatschappij dat de stad aandoet sinds de industriepauze meer dan twee jaar geleden.

westerdam holland america line sydney cruise schip

Na een 36-daagse cruise die op 2 oktober in Seattle begon is de Westerdam van Holland America Line aangekomen in Sydney in Australië. Van hieruit zal het schip een reeks cruises varen naar Australië en Nieuw-Zeeland.

“We zijn verheugd om weer Down Under te gaan varen en gasten van over de hele wereld een eersteklas cruise-ervaring te bieden”, aldus Gus Antorcha, president van Holland America Line. “Onze terugkeer naar cruiseactiviteiten in de regio betekent ook een positieve impuls voor de lokale economie met tour- en hotelactiviteiten, bevoorrading en havenactiviteiten.”

Westerdam zal voor een deel van het Australische en Nieuw-Zeelandse seizoen van 2022-2023 vanuit Sydney varen. Gasten die de zuidelijke regio’s van het continent en Nieuw-Zeeland willen verkennen, kunnen tot begin januari een cruise aan boord van de Westerdam maken. Deze reizen variëren tussen 13 en 14 dagen. Op 20 december vertrekt een speciale vakantiecruise waarbij gasten Kerstmis en Nieuwjaar doorbrengen in enkele van de mooiste havens van Nieuw-Zeeland.

Westerdam wordt in Australië vergezeld door de Noordam. Het schip zal het continent rondcirkelen tijdens een reis van 35 dagen, met 14 aanlopen in Australië, overnachtingen in Fremantle (Perth) en Melbourne, en onvergetelijke schilderachtige cruises langs het beroemde Great Barrier Reef. Noordam vaart vervolgens tussen Sydney en Auckland, Nieuw-Zeeland, of retour vanuit Sydney op 12- tot 16-daagse cruises die Nieuw-Zeeland verkennen.

Lees ook: Holland America Line lanceert 150-jarig jubileum limited-edition bier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *