Holland America Line lanceert 150-jarig jubileum limited-edition bier

Holland America Line heeft een speciaal 150th Anniversary limited edition Pilsner-bier gelanceerd in een herdenkingsblik. De HAL Pils wordt gemaakt in samenwerking met het in Seattle gevestigde Pike Brewing.

Holland America Line heft het glas op haar 150-jarig jubileum met de introductie van een limited-edition Pilsner-bier. De HAL Pils wordt gemaakt in samenwerking met Pike Brewing en zal aan boord van de hele vloot worden geserveerd. Holland America Line koos het in Seattle gevestigde brouwerijbedrijf om de locatie van het Amerikaanse hoofdkantoor en de positie als Seattle’s Hometown Cruise Line te eren.

De rederij koos voor een Pilsner vanwege zijn klassieke Europese stijl en hernieuwde populariteit in de ambachtelijke brouwwereld. De Pilsner is een pittig, helder en verfrissend hoppig brouwsel. De HAL Pils is gemaakt met Mosaic Hop, een iconische hop uit de Yakima Valley in de staat Washington, met bloemige en lichte meloenaroma’s, een groot aroma en een droge afdronk.

“Een special edition-brouwsel in een prachtig verzamelblik is de perfecte manier om ons 150-jarig jubileum te vieren”, zegt Anthony Stice, vice president of dining and beverage operations bij Holland America Line. “Er is geen betere manier om ons verleden te eren en ons heden te vieren dan door te kiezen voor een klassieke bierstijl zoals een Pilsner die een heropleving kent in de ambachtelijke bierwereld. Het is schoon en verfrissend en onze gasten gaan echt genieten van deze exclusieve productie.”

holland america line pils bier

Het herdenkingsblik is versierd met de iconische Jan van Beers-poster uit 1898 met daarop een vrouw in een zeeblauwe jurk en een witte hoed met strepen die de schouwen symboliseren van het Holland America Line-stoomschip dat ze boven haar hoofd houdt. Holland America Line gaf het label een twist met het moderne logo en het vernieuwde kleurenschema van het bedrijf.

De HAL Pils is vanaf januari 2023 in alle bars en lounges in de hele vloot verkrijgbaar. In de winkels aan boord zullen er ook sixpacks te koop zijn.

Lees ook: Originele cast van The Love Boat ontmoet de gastheren en crew van The Real Love Boat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *