Oceania Vista komt eerder in de vaart

Vanwege de uitzonderlijke vraag naar afvaarten aan boord van Vista heeft Oceania Cruises de eerste reis van haar nieuwe schip met een week vooruitgeschoven. Het nieuwe luxeschip vaart nu een unieke Founder’s Cruise van Rome naar Venetië.

oceania vista cruise schip

Oceania Cruises heeft aangekondigd het debuut van haar nieuwe schip Vista te versnellen door een nieuwe Founder’s Cruise te introduceren. Deze unieke cruise vertrekt op 13 mei 2023 vanuit Rome en vaart naar Venetië. Het debuut van Vista was gepland op 20 mei 2023, maar de ongekende vraag naar het inaugurele seizoen van het schip heeft de eerste reis nu met een week naar voren geschoven.

“Vanaf het moment dat we haar inaugurele reizen voor het eerst onthulden is de interesse voor Vista uitzonderlijk. Nu al haar eerste seizoensreizen uitverkocht zijn of op de wachtlijst staan, introduceren we een extra reis om aan die uitzonderlijke vraag te voldoen”, aldus Howard Sherman, President en CEO van Oceania Cruises.

De nieuwe Founder’s Cruise zal worden georganiseerd door de oprichter van Oceania Cruises, Frank J. Del Rio, ter ere van het nieuwe schip en ter herdenking van het 20-jarig jubileum van het merk. Varend vanuit Rome zullen reizigers meeslepende verkenningen van de meest illustere en verleidelijke bestemmingen in Italië, Griekenland en Kroatië ervaren, onderbroken door exclusieve vieringen, inaugurele cocktailrecepties en andere speciale evenementen. Gasten die deelnemen aan deze inaugurele reis zullen als een van de eersten Vista en haar verbluffende interieurs, harmonieuze openbare ruimtes, fantasierijke nieuwe eet- en mixologieconcepten en nieuwe normen voor luxe in residentiële stijl ervaren.

Founder’s Cruise – 7 dagen aan boord van Vista – 13-20 mei 2023

  • 13 mei: Rome, Italië
  • 14 mei: Sorrento/Capri, Italië
  • 15 mei: Messina, Italië
  • 16 mei: Argostoli, Griekenland
  • 17 mei: Corfu, Griekenland
  • 18 mei: Dubrovnik, Kroatië
  • 19 mei: Zadar, Kroatië
  • 20 mei: Venetië, Italië

Deze reis doet elke dag een nieuwe bestemming aan en trakteert gasten op iconische havens en verborgen parelbestemmingen met een werkelijk unieke reisroute met gewilde culinaire ervaringen, boeiende landschappen, meeslepende verbindingen met de lokale bevolking en gedenkwaardige ervaringen aan boord om een ​​memorabele week te herdenken. aan boord van wat het meest dramatische nieuwe schip van 2023 zal zijn.

Meer informatie over de vaarroutes van Vista vind je op de website van Oceania Cruises.

Lees ook: Oceania Cruises onthult mixologieprogramma op Vista

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *