Oceania Cruises maakt naam van tweede schip in Allura Class bekend

Oceania Cruises verwelkomt Allura in haar veelgeprezen vloot van luxeschepen. Het zusterschip van Vista zal naar verwachting in 2025 uitvaren.

allura oceania cruises

Oceania Cruises heeft de naam bekendgemaakt van haar tweede Allura Class-schip: Allura. De Allura, die in 2025 in de vaart komt, is het achtste schip voor de luxerederij en wordt het zusterschip van Vista, dat in mei 2023 in dienst genomen wordt.

Allura, genoemd naar de opwinding van het starten van een meeslepende nieuwe reis, zal gasten verleiden om enkele van ’s werelds meest fascinerende locaties te ontdekken, genietend van de vrijheid van verkenning tijdens het varen op open zee. Allura vertegenwoordigt de eeuwige roep van het mysterieuze en het onbekende. Het luxueuze nieuwe schip zal reizigers een betoverende wereld bieden waar nieuwe avonturen, bekende gezichten, off-the-beaten-path bestemmingen en meer wachten.

oceania cruises promo

“Bij Oceania Cruises zijn we altijd op zoek naar manieren om ons aanbod te ontwikkelen, te verbeteren en te moderniseren om onze veeleisende gasten voortdurend te verrassen en te plezieren terwijl ze genieten van meeslepende nieuwe ervaringen”, zegt Frank A. Del Rio, president van Oceania Cruises. “We zijn heel blij met de ongelooflijke vraag die we hebben gezien naar Allura’s zusterschip, Vista, met haar eerste seizoen van 2023 al uitverkocht, en we weten dat Allura net zo populair zal zijn bij onze gasten.”

“De komst van een nieuw schip is het ideale moment om eens goed te kijken naar wat wij reizigers te bieden hebben. Terwijl we ons voorbereiden om Allura in de familie te verwelkomen, zijn we al begonnen met het plannen van opwindende nieuwe elementen die aan de hele vloot zullen worden toegevoegd”, besluit Del Rio.

In echte Oceania Cruises-stijl zal Allura ‘The Finest Cuisine at Sea’ serveren en uitzonderlijk persoonlijke service bieden met warm en gastvrij personeel. Aan boord zullen de gasten genieten van residentiële kajuiten en suites met luxueuze meubels en decoraties terwijl ze een verscheidenheid aan bestemmingsrijke routes ontdekken. Met een gewicht van ongeveer 67.000 ton zal Allura plaats bieden aan 1.200 gasten en worden bemand door 800 officieren en bemanningsleden.

Hoogtepunten van Allura zijn onder meer een ruim aanbod aan inventieve nieuwe eetervaringen, waaronder Ember, een luxe signature-restaurant dat vernieuwde Amerikaanse klassiekers serveert, en Aquamar Kitchen, beide debuteren in mei op Vista, en een nieuwe Chef’s Studio.

Allura is momenteel in aanbouw bij de gerenommeerde scheepsbouwer Fincantieri in Italië en zal in het voorjaar van 2025 haar eerste reis maken.

Lees ook: Holland America Line vaart in 2024 naar de poolcirkel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *