Ontdek de wonderen van de Adriatische en Griekse kust met Oceania Cruises

In oktober neemt Oceania Cruises reizigers mee op een 10-daagse ontdekkingstocht naar de wonderen langs de Adriatische en Griekse kust. Deze droomreis aan boord van de vernieuwde Riviera is een van de meer dan 80 reizen die zijn opgenomen in het OLife Ultimate-aanbod van de luxe maatschappij. Met dit nieuwe inclusieve aanbod genieten gasten van de complete luxe van gratis excursies, een gratis drankenpakket en gratis boordkrediet.

oceania cruises istanbul

Heeft u zich ooit willen onderdompelen in de iconische wonderen van Azië, de diversiteit van de landen van Zuid-Amerika of de historische schatten van de Middellandse Zee? Met meer dan 80 inspirerende reizen in de OLife Ultimate aanbieding van Oceania Cruises kunt u die droomreis werkelijkheid laten worden.

Een werkelijk spectaculaire reis is de 10-nachten Adriatic & Aegean Wonders aan boord van de vernieuwde Riviera. Deze unieke reis vertrekt op 30 oktober 2023 vanuit Venetië (Triëst). En met de OLife Ultimate aanbieding van Oceania Cruises ontvangt u nu 6 gratis excursies, een gratis drankenpakket en US$600 boordkrediet!

Een unieke droomreis

Voordat u vertrekt, nodigt Triëst, vlakbij Venetië, u uit om om elke hoek nieuwe paleizen, piazza’s en kathedralen te ontdekken. Langs het Canal Grande staat de vergulde Servisch-orthodoxe kerk van San Spiridione tegenover de neoklassieke katholieke kerk van Sant’Antonio Nuovo. Een wandeling langs de haven brengt u naar het majestueuze hoofdplein van Triëst, Piazza dell’Unità d’Italia, en verder naar het Museo Revoltella, ooit het weelderige paleis van een rijke baron. Niet te missen is het Castello di Miramare, het glanzende kasteel van aartshertog Maximiliaan gelegen op een rotsachtig voorgebergte ten noorden van de stad.

De volgende ochtend heet Split, een van de mooiste plekjes aan de Adriatische Zee, u welkom om zijn intrigerende overblijfselen uit de Romeinse, Griekse koloniale en middeleeuwse periode te ontdekken. Veel daarvan zijn te vinden in het archeologisch museum van de stad, dat in 1820 werd opgericht. De op één na grootste stad van Kroatië ligt op een prachtig schiereiland in de Adriatische Zee. Een van de topattracties is de groene oase van het Marjan Bospark met de dierentuin van Split. Wie op zoek is naar een verfrissende duik in de Adriatische Zee kan zijn hart ophalen aan de mooie stranden in de buurt.

Na een ontspannende nacht aan boord van de prachtige Riviera is het tijd om Bari te verkennen. Bari ligt aan de zuidelijke Adriatische Zee en is handig verdeeld tussen de pittoreske oude stad op een schiereiland in het noorden en het moderne centrum in het zuiden. De belangrijkste trekpleisters zijn de architectuur, met name de Romaanse San Nicola kerk uit de 12e eeuw en het imposante Zwabische kasteel.

Een van de hoogtepunten van deze geweldige reis ligt in een afgelegen deel van de Baai van Kotor, in Montenegro. De prachtige kuststad Kotor zal u verrassen met haar middeleeuwse muren, haar kronkelende, roze geplaveide straatjes, markten en architectuur die Byzantijnse tot Venetiaanse invloeden weerspiegelt. Wandel door de compacte oude stad, bewonder de indrukwekkende muren en bezoek de imposante kathedraal van St. Tryphon, die in 1166 werd ingewijd. Zorg ervoor dat u uw fototoestel bij de hand heeft wanneer de Riviera op weg van en naar Kotor langs de charmante kerk van Onze Lieve Vrouw van de Rotsen (Chiesa della Madonna dello Scarpello) voor de kust van Perast vaart.

Na een volle dag op zee verwelkomt Kavala, gebouwd op een voorgebergte op de plaats van het oude Neapolis, u met mooie stranden en talrijke historische bezienswaardigheden. Een Byzantijns kasteel heerst over Kavala en het 16e eeuwse aquaduct is nog steeds intact. De ruïnes van het nabijgelegen Philippi omvatten een Romeins forum en een kathedraal uit de 5e eeuw.

Het adembenemende Istanbul zal u gegarandeerd verrassen. Verwen uw ogen en zintuigen in deze prachtige stad die op twee continenten ligt. Het tweedaags verblijf biedt voldoende tijd om de vele historische bezienswaardigheden van de stad te verkennen. Een bezoek aan het prachtige Topkapi Paleis, de ontzagwekkende Hagia Sophia en de indrukwekkende Blauwe Moskee zijn een must op uw eerste dag. Sluit uw bezoek af met een cruise over de Bosporus om de stad en de omgeving vanuit een ander perspectief te bekijken. Ga de volgende ochtend terug naar de stad om een van de vele musea te bezoeken of slenter over de kruidenmarkt en de beroemde Grand Bazaar.

De volgende dag kan u een frisse duik nemen in de branding of genieten van de zon op een van de prachtige stranden van Izmir. Of bezoek de weelderige klokkentoren van Izmir terwijl u over het beroemde Konak-plein wandelt. Geniet van het plaatselijke landschap terwijl u over de boulevard van Kordonboyu langs de oceaan slentert. U kunt ook deelnemen aan een van de geweldige Oceania Cruises landexcursies naar de opvallende en goed bewaarde ruïnes van Efeze, een UNESCO World Heritage site.

Tijdens uw bezoek aan Heraklion (Kreta) is een bezoek aan de grote Minoïsche ruïnes van het paleis van Knossos, beroemd als de thuisbasis van het labyrint waar de Minotaurus rondzwierf, en het archeologisch museum dat veel prachtige artefacten van het complex herbergt, een must. Verken het prachtige, door bergen omzoomde Lassithi-plateau met zijn boomgaarden, 7000 windmolens en oude dorpen.

Riviera’s laatste aanloophaven, Piraeus, laat u volop gelegenheid om uw reis naar de Adriatische & Egeïsche wonderen te verlengen met een verblijf in Athene, Griekenland. Ontdek de geboorteplaats van de democratie terwijl u de prachtige Akropolis beklimt en vol ontzag staat voor het Parthenon, de prachtige tempels en het uitzicht over Athene. Andere hoogtepunten zijn de nieuwe en oude Olympische stadions. Een reis naar Kaap Sounion en de tempel van Poseidon met uitzicht op de zee, of een bezoek aan het oude Korinthe en het smalle Kanaal van Korinthe dat kilometerslange massieve rotsen doorsnijdt, maken deze verbazingwekkende reis compleet.

Riviera, uw luxueuze thuis weg van huis

De luxueuze Oceania Riviera werd onlangs helemaal vernieuwd, met nieuwe suites en kajuiten, en getransformeerde publieke ruimtes die elke reis unieker en exclusiever maken dan ooit tevoren. De suites en kajuiten van de Riviera zijn met passie opnieuw ontworpen om een stralend en nog decadenter niveau van weelderig wooncomfort te bieden. Terwijl design accessoires een sfeer van elegantie en verfijning toevoegen, bieden modieuze verlichting en een groot aantal doordachte details, waaronder een overvloed aan stopcontacten en USB-poorten, het perfecte thuis weg van huis voor de veeleisende reiziger.

Ontvang alle voordelen met de OLife Ultimate aanbieding

Met een breed aanbod aan altijd inbegrepen voorzieningen zoals dineren in specialiteiten restaurants, internet, roomservice, speciale koffies, frisdrank en meer, bieden de reizen van Oceania Cruises de beste waarde in luxe cruises.

Met het OLife Ultimate-aanbod van de cruisemaatschappij genieten gasten nu van gratis excursies, een gratis drankenpakket en gratis boordkrediet tot 800 US$ op bepaalde afvaarten in 2023 en 2024. De OLife Ultimate aanbieding is beschikbaar op nieuwe boekingen gemaakt voor 30 april 2023.

Ga voor meer details en boekingen naar de website van Oceania Cruises.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *