Regent Seven Seas Cruises presenteert 5 gloednieuwe Grand Voyages voor 2025-2026

Regent Seven Seas Cruises heeft vijf gloednieuwe Grand Voyages toegevoegd aan haar programma voor 2025-2026 . Op de nieuwe routes doen de vier schepen van The World’s Most Luxurious Fleet 194 havens op de vijf continenten Afrika, Azië, Australië en Nieuw-Zeeland, Europa en Noord-Amerika aan.

Vanwege de populariteit van lange luxe cruises heeft Regent Seven Seas Cruises in het Grand Voyage programma 2025-2026 vijf reizen opgenomen, met prijzen vanaf €36.579 per gast. Gasten hebben keuze uit 589 inbegrepen excursies aan land en brengen tot negenmaal de nacht door aan boord in een haven.

“Bevlogen reizigers willen steeds langer cruisen en meer van de wereld zien. We zijn dan ook verheugd dat we nu ons ongelooflijke Grand Voyage programma voor 2025-2026 aan de wereld mogen presenteren,” aldus Andrea DeMarco, President van Regent Seven Seas Cruises. “Deze vijf nieuwe routes zullen in de smaak vallen bij gasten die langer op reis willen en nieuwe bestemmingen willen ontdekken. Het aantal nachten varieert van 61 tot 117 en gasten zullen onvergetelijke indrukken rond de wereld opdoen. Onze gasten kunnen rekenen op een ongekende persoonlijke service, onovertroffen gastvrijheid en het comfort van onze all-suite, all-balcony accommodaties.”

Het Grand Arctic Adventure aan boord van Seven Seas Mariner vertrekt vanuit New York en neemt gasten mee op een cruise met 83 overnachtingen met als eindbestemming Barcelona. De Grand Cultural Quest op Seven Seas Mariner – die met 117 overnachtingen niet onderdoet voor wereldcruises – neemt gasten van New York mee naar Barcelona. Onderweg wordt een groot aantal bestemmingen in Noord-Europa en rond de Middellandse Zee aangedaan. Reizigers op de Grand Continental Sojourn stappen in Barcelona aan boord van Seven Seas Navigator voor een cruise met 84 overnachtingen die via Afrika, Azië en Australië eindigt in Sydney. De Grand Asia Exploration op Seven Seas Explorer is een cruise-avontuur met 61 overnachtingen van Auckland naar Tokio. En ten slotte is er de Indian Ocean Odyssey die de onverschrokken reizigers meeneemt op een cruise met 64 overnachtingen van Mauritius naar Rome en bestemmingen in Afrika, het Midden-Oosten en rond de Middellandse Zee aandoet.

Grand Voyages

Grand Arctic Adventure – Kies het ruime sop aan boord van Seven Seas Mariner en beleef een onvergetelijk Grand Arctic Adventure van de Amerikaanse oostkust naar een scala van de mooiste Europese bestemmingen. Vergaap je aan fantastische landschappen, van de ruige kustlijn van New England tot de adembenemende gletsjers van IJsland en de prachtige fjorden in Noorwegen. En met overnachtingen aan boord in havens als Reykjavik, Amsterdam en Bordeaux hebben gasten tijdens deze magische cruise met 83 overnachtingen alle tijd om de authentieke sfeer en lokale schoonheid op te snuiven. Deze cruise vertrekt op 10 juli 2025 vanuit New York. Gasten hebben keuze uit 364 inbegrepen landexcursies en zullen zevenmaal de nacht doorbrengen in een haven.

Grand Cultural Quest – Ervaar de pareltjes van het noordelijk deel van de Atlantische Oceaan, de legendarische kustlijn van West-Europa en de historie en heerlijkheden van de Middellandse Zee op de Grand Cultural Quest met 117 overnachtingen – een waar feest van culturen. Reis langs de grenzen van de noordpool met stops in New Brunswick, Groenland en IJsland. Proef de lokale keuken, van Scandinavië tot Spanje en Turkije. Duik in de verrukkelijke schoonheid van de Middellandse Zee en breng met de stijlvolle Seven Seas Mariner een bezoek aan onder andere Griekenland, Frankrijk, Egypte en Jeruzalem. Deze cruise vertrekt op 10 juli 2025 vanuit New York. Gasten hebben keuze uit 589 inbegrepen landexcursies en zullen negenmaal de nacht op het schip doorbrengen in een haven.

Grand Continental Sojourn – Voor de Grand Continental Sojourn, een cruise met 84 overnachtingen van Barcelona naar Sydney, stappen gasten aan boord van de luxe Seven Seas Navigator. Bezoek Marokko en de Canarische Eilanden om van daaruit langs de westkust van Afrika koers te zetten naar Kaapstad. Er staan op de route naar onder andere Madagascar en de Seychellen, Oman en Qatar, India en Sri Lanka in elke haven weer nieuwe avonturen te wachten. Ervaar het bruisende leven en de vriendelijkheid van de bevolking in Zuidoost-Azië en Indonesië voordat je op weg naar Sydney de hoogtepunten van Australië bezoekt. Deze cruise vertrekt op 31 oktober 2025 vanuit Barcelona, Spanje. Gasten hebben keuze uit 213 inbegrepen landexcursies en zullen vijfmaal de nacht op het schip doorbrengen in een haven.

Grand Asia Exploration – Baad in de all-inclusive luxe van Seven Seas Explorer en maak kennis met de wonderen van Azië tijdens de Grand Asia Exploration met 61 overnachtingen van Auckland naar Tokio. De cruise doet verschillende havens in Nieuw-Zeeland en Australië aan om vervolgens koers te zetten naar onder andere Bali, Singapore en de Filipijnen. Met overnachtingen in Melbourne, Bangkok, Ho Chi Minh City, Shanghai en Osaka hebben gasten ruim de tijd om zich onder te dompelen in verschillende unieke culturen, lokale heerlijkheden te proeven en herinneringen voor het leven te verzamelen. Deze cruise vertrekt op 12 januari 2026 vanuit New York. Gasten hebben keuze uit 153 inbegrepen landexcursies en zullen vijfmaal de nacht op het schip doorbrengen in een haven.

Indian Ocean Odyssey – De speciale Indian Ocean Odyssey is een Grand Voyage vol ontdekkingen en vertrekt vanaf het hemelse eiland Mauritius om via de zuidoostkust van Afrika richting het noorden en aansluitend via het Arabisch Schiereiland naar de Middellandse Zee te varen.  De nacht wordt doorgebracht in havens in Tanzania, Zuid-Afrika, de Seychellen en Egypte voordat via het Suezkanaal wordt doorgestoken naar de Middellandse Zee met zijn charme en heerlijke keuken. Griekenland, Turkije en Italië verwelkomen gasten in verschillende havens waar de lange geschiedenis en rijke cultuur voelbaar is. De reis aan boord van Seven Seas Voyager staat garant voor een onvergetelijke beleving. Deze cruise vertrekt op 12 februari 2026 vanuit Port Louis, Mauritius. Gasten hebben keuze uit 172 inbegrepen landexcursies en zullen vijfmaal de nacht op het schip doorbrengen in een haven.

Meer informatie en details over de Grand Voyages vind je op de website van Regent Seven Seas Cruises.

Lees ook: Vista verbluft met fenomenaal entertainmentprogramma en unieke gastronomische creaties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *