Vista verbluft met fenomenaal entertainmentprogramma en unieke gastronomische creaties

Vista, het nieuwe schip van luxe rederij Oceania Cruises, brengt een nieuw en spectaculair entertainmentaanbod. Daarnaast zal het schip ook nooit eerder geproefde gastronomische creaties en heerlijk ontspannende wellnessactiviteiten aanbieden.

Luxe rederij Oceania Cruises, ‘s werelds meest toonaangevende culinaire en bestemmingsgerichte cruisemaatschappij, onthult spectaculaire entertainmentopties aan boord van het luxeschip Vista. Naast een volledig nieuw programma met een meeslepende stijl en liedjes van Broadway kaliber, pakt het cruiseschip uit met nooit eerder geproefde gastronomische creaties en heerlijk ontspannende wellnessactiviteiten. Oceania Cruises streeft ernaar om het aanbod van Vista naar een nog hoger niveau te tillen, waarbij gasten genieten van entertainment vanuit een compleet nieuw perspectief.

“Met Vista, ons eerste nieuwe schip in meer dan tien jaar, hebben we bedachtzaam gewerkt aan hoe we de lat voor onszelf nog hoger kunnen leggen”, aldus Frank A. Del Rio, president van Oceania Cruises. “We wisten reeds te verbazen met ons uitmuntend ontwerp, voortreffelijke culinaire aanbod en intrigerende routes. Nu willen we diezelfde ‘wauw’ in onze entertainmentprogrammering stoppen.”

Entertainment van Broadway kaliber 

Het nieuwe entertainmentprogramma aan boord van Vista is gerust baanbrekend te noemen. Vanaf mei 2023 kunnen gasten aan boord van genieten van ‘Headliners’, ‘The Anchor Inn’ en ‘Into the Night’. Drie hoofdproducties met elk hun eigen uitstraling en karakter.

Gasten staat entertainment van topniveau te wachten met gekende liedjes, vergezeld van hedendaagse dansnummers onder leiding van Dancing With the Stars-choreografe Britt Stewart. Verder legt een gepassioneerd team van artiesten, producenten en technici zich exclusief toe op elk van de shows. Dat dit nog maar het begin is, bewijst Oceania Cruises bovendien met de ambitie om later dit jaar met nog meer nieuwe shows te komen.

Nieuwe culinaire creaties aan boord 

Voortbouwend op de uitmuntende culinaire reputatie van Oceania Cruises komt Vista met een inventief nieuw mixologieprogramma, aangevuld met nieuwe en unieke culinaire concepten. Deze omvatten Aquamar Kitchen, met een scala aan op wellness geïnspireerde gerechten met een vleugje verwennerij; The Bakery at Baristas, met verleidelijk versgebakken gebak; en het nieuwe restaurant Ember, met authentieke Amerikaanse gerechten.

Als meter van Vista heeft de gevierde Italiaans-Amerikaanse en Emmy Award-winnende chef-kok Giada De Laurentiis twee signature dishes uitgewerkt die worden geserveerd aan boord van het luxeschip. Gasten kunnen proeven van de geïnspireerde nieuwe creaties in Toscane, het authentieke Italiaanse specialiteitenrestaurant dat ontstond uit rijke familietradities, evenals in The Grand Dining Room, de verfijnde grand dame van het culinaire aanbod.

Wellness op zee

Tot rust komen de gasten bij Aquamar Spa + Vitality Center. Daar wachten verschillende heerlijke wellnessbehandelingen, zoals verjongende massages en ontspannende gezichtsbehandelingen. Van het ultramoderne fitnesscentrum met verschillende gratis fitnesslessen tot het glanzende Pool Deck. Het luxeschip Vista is de perfecte plek om tot rust te komen na een avontuurlijke dag aan wal.

Vista vertrekt op 13 mei 2023 vanuit Rome naar Venetië. Tijdens deze Founder’s Cruise zal het schip bestemmingen in bestemmingen in Italië, Griekenland en Kroatië bezoeken.

Meer informatie over de vaarroutes van Vista vind je op de website van Oceania Cruises.

Lees ook: Hilton Imperial Dubrovnik – luxueus genieten aan de Parel van de Adriatische kust

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *