Alessandra Cabella nieuwe salesverantwoordelijke Oceania Cruises Benelux

Luxe rederij Oceania Cruises heeft Alessandra Cabella voorgesteld als nieuwe salesverantwoordelijke voor de Benelux. Ze neemt de taak over van Christine van Leeuwen.

Alessandra Cabella is geen onbekende in de cruisesector. Ze startte haar carrière in 1998 bij Royal Caribbean International. Gedurende de 12 jaar dat ze actief was bij de Amerikaanse rederij was ze onder meer Head of Sales voor Noord Italië. Van 2011 tot 2019 werkte Cabella als Sales Manager International Markets & Partnership voor Silversea Cruises. In 2019 vervoegde ze Oceania Cruises waar ze de functie van Senior Business Development Manager Emerging Markets op zich neemt. In deze functie is ze sinds kort ook verantwoordelijk voor de sales in de Benelux.

Cabella neemt de functie over van Christine van Leeuwen op een belangrijk moment voor Oceania Cruises. De rederij, die wereldwijd bekend staat voor haar verfijnd gastronomisch aanbod, viert dit jaar haar 20ste verjaardag en lanceert begin mei haar eerste nieuw schip in tien jaar tijd. De Vista heeft een capaciteit voor 1.200 gasten en is het eerste schip in de nieuwe Allura Class.

“Vista wordt een nieuwe mijlpaal in onze geschiedenis,” zegt Allesandra Cabella. Samen met Vista introduceert Oceania Cruises een aantal nieuwe restaurants waaronder Ember dat originele Amerikaanse creaties serveert en Aquamar dat gezonde gerechten zal serveren. Ook nieuw is de Moët & Chandon Champagne Experience, een verrukkelijk driegangenarrangement met zeldzame jaargangen. De voor Oceania Cruises kenmerkende Dom Pérignon Experience wordt op Vista een onderdeel van de intieme eetgelegenheid Privée. Het zes-gangen degustatiemenu is een must-have maaltijd voor fijnproevers en kenners van champagnes. Je kan meer ontdekken over het vernieuwde culinaire aanbod via deze link.

20 jaar verfijnde luxe

Oceania Cruises, de culinaire en bestemmingsgerichte cruiserederij, viert twee gewaardeerde decennia waarin ze haar gasten The Finest Cuisine at SeaCurated Travel Experiences en Small Ship Luxury bezorgen.

De luxe rederij begon twintig jaar geleden met Regatta. Al snel volgden Insignia, Nautica en Sirena. De kleine boetiekschepen bieden plaats aan 658 gasten en 400 bemanningsleden. De schepen werden recentelijk opgefrist en kregen een zacht kleurenpalet met natuurtinten. Eind 2022 werd de Riviera helemaal vernieuwd. Tijdens de grondige vernieuwing kreeg het schip volledig vernieuwde suites en passagierskajuiten en getransformeerde openbare ruimtes. Zusterschip Marina krijgt later dit jaar een complete restyling.

Meer details over de bestemmingen en het culinaire aanbod vind je op de website van Oceania Cruises.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *