Oceania Cruises tilt cruise-ervaring naar een hoger niveau

Luxe rederij Oceania Cruises blijft verder inzetten op innovatie om de beste culinaire ervaringen te bieden aan boord. De toonaangevende wereldleider op het vlak van culinaire en bestemmingsgerichte cruises introduceerde een nieuwe collectie van tachtig zeldzame – en topwijnen uit de beste wijngaarden wereldwijd en heeft als enige grote cruisemaatschappij twee Meesterkoks van Frankrijk in het culinaire team. Met de uitbreiding van de vloot met het buitengewone vijfsterrenschip Vista worden gasten nog meer in de watten gelegd met nieuwe specialiteitenrestaurants en een innovatief mixologieprogramma. En als kers op de taart lanceerde de luxe rederij de waardebelofte simply MORE voor nog meer exquise verwennerij. 

Wijnen uit de beste wijngaarden ter wereld

Om de gastronomische ervaring aan boord  naar een nog hoger niveau te tillen, introduceerde Oceania Cruises een nieuwe en indrukwekkende collectie zeldzame wijnen. Het culinaire team selecteerde zorgvuldig tachtig verschillende topwijnen die een droom zijn voor wijnliefhebbers en zorgen voor een toegankelijke introductie voor gasten die er minder vertrouwd mee zijn. Op het menu staat alles van lichte, verfrissende wijnen tot rijke, complexe wijnen, als ook zeldzame soorten die perfect zijn voor speciale gelegenheden. Het vermaarde Château Mouton Rothschild, 1er Cru Classe uit Pauillac in Frankrijk, de moeilijk verkrijgbare Mascot uit Napa Valley in Californië en de straffe nieuwkomer Vina Errazuriz Kai Carmenère uit Aconcagua Valley in Chili zijn enkele van de hoogtepunten. Deze en nog veel meer kunnen ontdekt worden in alle restaurants aan boord van de zeven luxe schepen van de rederij. 

Meesterkoks van Frankrijk

The Finest Cuisine at Sea is niet zomaar een slogan voor Oceania Cruises, het is de kern waarrond de hele vijfsterrenrederij is opgebouwd, al vanaf de allereerste afvaart in 2003. Met één chef-kok aan boord voor elke tien gasten en de helft van de bemanning toewijd aan het klaarmaken of het serveren van eten, garandeert Oceania Cruises een gastronomie van top niveau. Alle gerechten worden à la minute bereid in de scheepskeuken van Michelinster-kwaliteit. En recent werd Oceania Cruises chef-kok Alexis Quaretti, opgenomen in de prestigieuze echelons van de Maîtres Cuisiniers de France. Elk gerecht dat aan boord wordt opgediend, werd door Quaretti en zijn getalenteerde team ontworpen en getest. De steeds wisselende menu’s zijn geïnspireerd door zijn wereldreizen, zijn Franse expertise en door een voorliefde voor de meest verse ingrediënten. 

Vista, een nieuwe standaard voor luxe op zee

Oceania Cruises opent een nieuwe wereld van luxe met het state-of-the-art cruiseschip Vista. Samen met Marina en Riviera zijn dit de enige cruiseschepen ter wereld die speciaal werden ontworpen door fijnproevers voor fijnproevers. Geïnspireerd op de nieuwe collectie topwijnen, kunnen gasten deelnemen aan een exclusieve lunch in het nieuwe signatuur restaurant Ember waar ze tijdens een gastronomisch vijfgangenmenu meegenomen worden op een culinaire reis. Elk gerecht wordt er perfect gecombineerd met een andere premium wijn. Daarnaast opent Oceania Cruises ook privé ruimtes in het iconische Polo Grill en Toscana restaurant van Vista om exclusief te dineren in een klein gezelschap.

Dankzij de Culinary Discovery Tours, kunnen zij die dat willen, het culinaire aspect ook beleven wanneer ze aanmeren. Samen met de chef-koks gaan ze op pad op lokale markten om verse ingrediënten te kopen en leren ze meer over de culinaire cultuur. En aan boord kunnen gasten kooklessen volgen in het Culinary Center onder de deskundige begeleiding van de hoog opgeleide chefs. 

Vrijwel alles inbegrepen met simply MORE

Voor een nog exquisere cruise ervaring introduceerde Oceania Cruises simply MORE. Met de nieuwe waardebelofte is vrijwel alles inbegrepen voor de gasten. Meer onvergetelijke reiservaringen dankzij een royaal excursiekrediet, alsook een uitgebreid drankenpakket tijdens lunch en diner met tientallen vintage Champagnes, premium wijnen en internationale bieren. Met simply MORE biedt de luxe cruisemaatschappij meer dan ooit tevoren, en dat bovenop de omvangrijke inbegrepen voorzieningen waarbij gasten zonder toeslag gastronomisch kunnen dineren in de specialiteitenrestaurants en genieten van een 24/24 roomservice, onbeperkte wifi, een superieure vijfsterrenservice evenals frisdranken, koffie, thee en water. 

oceania cruises

Contacteer ons voor meer informatie over het luxe aanbod, de voortreffelijk vervaardigde keuken en de vakkundig samengestelde reiservaringen van Oceania Cruises.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *