Regent Seven Seas Cruises presenteert nieuwe spabehandelingen op Seven Seas Grandeur

Regent Seven Seas Cruises heeft nieuwe en exclusieve spabehandelingen aangekondigd. Deze zullen hun primeur beleven aan boord van Seven Seas Grandeur. Tijdens de behandelingen wordt onder andere gebruikgemaakt van de herstellende kracht van amber en kwartskristal en zal er een geavanceerde behandeltafel voor een Zero Gravity Wellness Massage in gebruik worden genomen.

Regent Seven Seas Cruises heeft een aantal nieuwe spabehandelingen gepresenteerd. Deze zullen voor het eerst beschikbaar zijn aan boord van Seven Seas Grandeur die in november 2023 in de vaart wordt genomen.

Speciaal voor gasten die verblijven in de vorstelijke Regent Suite met een oppervlak van ruim 400 vierkante meter, is er een nieuwe behandeling – de Tahitian Hydration Ritual – aan het programma toegevoegd. Voor deze behandeling hoeven gasten hun suite niet te verlaten. Regent heeft ook meer bekendgemaakt over de faciliteiten en het design van Serene Spa & Wellness op het schip, waaronder een nieuwe relaxruimte.

“Wij zijn erg blij met deze uitbreiding van ons Serene Spa & Wellness programma, dat exclusief wordt aangeboden aan onze gewaardeerde gasten aan boord van Seven Seas Grandeur,” vertelt Andrea DeMarco, president van Regent Seven Seas Cruises. “Niet alleen kunnen gasten gebruikmaken van de Serene Spa & Wellness behandelingen zoals we deze aanbieden op de schepen van The World’s Most Luxurious Fleet™, maar ook kunnen wij hen verwennen met nieuwe en innovatieve behandelingen –  een ongekende weldaad voor lichaam en geest.”

Nieuwe en innovatieve Serene Spa & Wellness behandelingen voor Seven Seas Grandeur

Exclusief voor Serene Spa & Wellness aan boord van Seven Seas Grandeur is het programma uitgebreid met twee baanbrekende behandelingen, waarbij de kracht van een bed van amber en kwartskristal centraal staat.

Gasten die verlangen naar complete verjonging van de huid, kunnen een Hot Mineral Body Boost boeken – daarbij wordt elke cel van het lichaam gestimuleerd met als doel spierpijn te verlichten en het lijf te ontgiften. De Poultice-Powered Muscle Release ontspant pijnlijke spieren met een verkwikkende trilbehandeling, gevolgd door een herstellende gezichtsmassage. Een voedende massagebalsem, die wordt gebruikt voor de Hot Mineral Body Boost, en een uniek kompres met eucalyptus, jeneverbes, amber en kwarts, dat deel uitmaakt van de Poultice-Powered Muscle Release, intensiveren de werking van het buitengewone bed van amber en kristalkwarts – een vermoeid lichaam krijgt weer energie en de huid wordt des te soepeler.

De Zero Gravity Wellness Massage, een unieke ervaring, is de volgende generatie van innovatieve wellness. Het lichaam zweeft als het ware gewichtloos boven een geavanceerde behandeltafel, waardoor er ergonomisch gewerkt kan worden en een reeks verfijnde technieken kan worden toegepast. De tafel heeft acht standen, waardoor elke spiergroep gemasseerd wordt waarbij de focus ligt op het wegnemen van de spanning in de rug en de grote spiergroepen en het verbeteren van de motoriek.

De drie nieuwe behandelingen aan boord van Seven Seas Grandeur duren 75 minuten en kosten $299 per gast.

De Tahitian Hydration Ritual is een ultieme spabeleving exclusief voor gasten die verblijven in de Regent Suite, The Most Exclusive Address at Sea. Zij kunnen in hun suite een weldadige behandeling ondergaan. De behandeling van 75 minuten neemt de gasten mee op een reis naar de Stille Zuidzee. De geur van frangipanibloemen met pure kokosolie vermengt zich met warme Monoï de Tahiti-olie, die tijdens de behandeling met een lichaamspakking in de huid trekt. De Regent Suite aan boord van Seven Seas Grandeur heeft een prachtige grote badkamer, die ontspanning ademt, met eigen sauna, stoomcabine en behandelruimte. Gasten kunnen zonder toeslag zo veel behandelingen boeken als gewenst.

Look & feel van Serene Spa & Wellness aan boord van Seven Seas Grandeur

Serene Spa & Wellness aan boord van Seven Seas Grandeur, ontworpen door de bekroonde Studio DADO, biedt gasten ontspanning in de vorm van zintuigprikkelende behandelingen. Al bij binnenkomst wordt de toon gezet door het bloemmotief, dat in de gehele ruimte terugkomt. Het verfijnde design doet denken aan wedergeboorte en verjonging en het kantachtige patroon roept een gevoel van stijl en innige verbondenheid op, zoals men alleen in de beste spa’s ter wereld vindt. Architectonische details – metalen baldakijnen, nissen met lantaarns en de golvende lijnen van de wanden – doen gasten eraan herinneren dat zij, hoewel de behandeling hun een ongekend luxe en ontspannend gevoel geeft, op zee zijn en omringd worden door de oceaan.

De behandelruimten zijn sfeervol en uitnodigend en de relaxruimte roept een gevoel van privacy en betovering op, alsof gasten zich in een lommerrijk labyrint bevinden. Vanuit de drie whirlpools en de loungeruimte buiten ademen gasten de frisse zeelucht in en hebben zij een rustgevend uitzicht over zee. Net als zusterschepen Seven Seas Splendor en Seven Seas Explorer heeft Seven Seas Grandeur de Serene Spa & Wellness Hydrothermal Suite, die garant staat voor een verkwikkende, ontgiftende en ontspannende beleving. Hier kunnen spa-gangers vóór of na een behandeling ontspannen en gebruikmaken van de stoombaden met zintuigprikkelende aromatherapie, de rustruimte en de infraroodsauna en douches voor een energieboost.

Ten slotte kunnen gasten haar en nagels laten verzorgen in de schoonheidssalon, waar aloude beautygeheimen hand en hand gaan met technologie en innovatie.

De Serene Spa & Wellness ervaring

Regent staat bekend om ongeëvenaarde belevingen en Serene Spa & Wellness vormt daarop geen uitzondering. Het is een holistische reis waarin gezondheid en welzijn centraal staan, en is veel meer dan alleen de fysieke spa. Gasten kunnen fitnesslessen volgen, hebben keuze uit voedzame gerechten en kunnen deelnemen aan landexcursies rond het thema wellness.

Fitness-goeroes van Fitness by Serene Spa & Wellness geven populaire lessen, zoals pilates, yoga en meditatie, en zijn beschikbaar voor advies en demonstraties van fitnessapparaten. Er zijn onder andere spinningfietsen, halters, loopbanden, Technogym krachtapparaten, fitnessmatjes en -steps. Ook personal training behoort tot de mogelijkheden.

In vele restaurants aan boord kunnen gasten genieten van de allerheerlijkste gerechten van de speciale Serene Spa & Wellness Selections menukaart. Deze gastronomische gerechten uit heel de wereld, deels ook veganistisch, zijn een inspiratie voor een gezonde leefstijl.

Contacteer ons voor meer informatie en de all-inclusive luxe beleving aan boord van Regent Seven Seas Cruises.

Lees ook: Cunard maakt speciale Event Voyages voor 2024 bekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *