Crystal presenteert inspirerende routes voor 2025

Van bezoeken aan Monaco perfect getimed met de Grand Prix van de Formule 1 tot het ervaren van het noorderlicht in Noorwegen: in 2025 zetten Crystal Serenity en Crystal Symphony koers naar 112 landen en 281 havens.

De luxe cruisemaatschappij Crystal heeft zojuist een spectaculaire comeback gemaakt en stelt nu haar inspirerende routes voor 2025 aan boord van Crystal Serenity en Crystal Symphony voor. Na de overname door de A&K Travel Group is Crystal klaar om reizigers ongeëvenaarde mogelijkheden te bieden voor verkenning en culturele onderdompeling – zowel op als buiten het schip – met toonaangevende ontdekkingsreizen over de hele wereld naar zowel iconische bestemmingen als bestemmingen die buiten de gebaande paden liggen.

Crystal Serenity en Crystal Symphony zullen een buitengewone selectie van de favoriete bestemmingen van gasten en ongeveer 144 nieuwe zorgvuldig geselecteerde bestemmingen aandoen, zoals de Faeröer, Haifa en Shanghai. Gecombineerd beslaan de routes 720 dagen over 73 afvaarten waarbij in totaal 112 landen en 281 havens worden bezocht.

“We zijn verheugd om zowel voormalige als toekomstige Crystal-gasten in 2025 een inspirerend assortiment reisroutes aan te bieden”, zegt Cristina Levis, CEO van A&K Travel Group. “Gasten aan boord van Crystal Serenity en Crystal Symphony krijgen de kans om een ​​schat aan minder bezochte uithoeken van de wereld en een aantal werkelijk unieke bucketlistbestemmingen af ​​te vinken met op maat gemaakte, toonaangevende ervaringen ontworpen door Abercrombie & Kent.”

Hoogtepunten van de Crystal Serenity-routes voor 2025

– Na voltooiing van de Wereldcruise in mei 2025 zal Crystal Serenity vertrekken vanuit Marseille en de Middellandse Zee en de Baltische Zee bevaren. Hierbij worden bestemmingen zoals de geboorteplaats van Pablo Picasso, Málaga, het charmante vakwerkstadje Ronne, de hoofdstad van Letland, Riga, bekend om de middeleeuwse oude binnenstad, die uitsluitend toegankelijk is voor voetgangers, en meer bezocht.

– Gasten krijgen de zeldzame kans om Longyearbyen, het grootste bewoonde gebied van Svalbard, Noorwegen en beroemd om zijn onvergelijkbare uitzicht op het noorderlicht, te bezoeken.

– Met reizen naar de Faeröer en IJsland kunnen passagiers dramatische landschappen en adembenemende uitzichten ontdekken op de meest verbluffende noordelijke bestemmingen, waaronder Tórshavn, Djupivogur en Reykjavik.

– Voor een perfect uitje om naar de herfstbladeren te kijken, bezoeken gasten aan boord van september tot november 2025 iconische Noord-Amerikaanse aanloophavens zoals Québec City, Gaspé, Newport, Boston, Portland, New York City en meer.

– Voor degenen die de vakantieperiode willen doorbrengen op zee zijn er zonovergoten reizen naar Caribische en Zuid-Amerikaanse bestemmingen zoals Montego Bay, Aruba, Kaaimaneilanden, Cartagena, het Panamakanaal en meer.

Hoogtepunten van de Crystal Symphony-routes voor 2025

– Vanaf 2025 zal het gerenoveerde Crystal Symphony afgelegen bestemmingen, waaronder Sihanoukville, bekend vanwege de beste stranden van Cambodja, samen met Sabang en WehIsland, het kleine actieve vulkanische eiland in het noordwesten van Sumatra, verkennen.

– Met meerdaagse bezoeken aan de belangrijkste stedelijke centra van de regio, waaronder Ho Chi Minh-stad, Halong Bay, Laem Chabang en Shanghai, zullen passagiers nog meer tijd hebben voor een diepgaande culturele onderdompeling. Gasten kunnen ook een bezoek brengen aan Palawan, het ecologische juweel van de Filipijnen met ongerepte stranden, en Brunei, bekend om zijn groene regenwouden.

– Gelijktijdig met de Grand Prix zal Crystal Symphony Monaco en Villefranche-sur-Mer bezoeken, waardoor gasten de kans krijgen hun innerlijke Formule 1-coureur te omarmen terwijl ze de iconische race bekijken op twee van de belangrijkste bestemmingen van Europa.

– Hoogtepunten in het Middellandse Zeegebied zijn onder meer bezoeken aan Haifa, Dubrovnik en Cyprus, naast de steeds populairder wordende Griekse bestemmingen Zakynthos, Corfu en Santorini.

– De tweede helft van 2025 zal Crystal Symphony doorbrengen in het Midden-Oosten, waar een verscheidenheid aan bestemmingen wordt bezocht, variërend van de kleine Egyptische haven van Safaga (Luxor) tot Dubai, bekend om zijn luxe winkels en ultramoderne architectuur, tot de meer afgelegen Salalah, de derde- grootste stad in het Sultanaat Oman en bekend om zijn zeeleven.

De afvaarten voor 2025 zijn te boeken vanaf 27 september.

Contacteer ons voor meer informatie over de luxe ervaring aan boord van Crystal.

Lees ook: Regent Seven Seas Cruises presenteert nieuwe spabehandelingen op Seven Seas Grandeur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *