Norwegian Cruise Line gaat aanbod aan solo-accommodaties verdubbelen

Norwegian Cruise Line gaat bijna 1.000 speciale solokajuiten introduceren in haar gevarieerde vloot van 19 schepen. Vanaf 2 januari 2024 zal NCL de capaciteit van solo-accommodaties meer dan verdubbelen.

norwegian cruise line ncl solokajuit studio

Vanaf deze week zal Norwegian Cruise Line voor het eerst drie nieuwe categorieën solo-kajuiten aanbieden, waaronder Solo Inside, Solo Oceanview en Solo Balkon voor toekomstige afvaarten vanaf 2 januari 2024. Terwijl prijzen en beschikbaarheid afhankelijk zijn van de bestemming en de vraag kunnen individuele reizigers verwachten minder te betalen dan voor een traditionele tweepersoonskamer.

“We streven ernaar onze gasten een divers aanbod te bieden om hun droomvakantie te creëren”, zegt David J. Herrera, president van Norwegian Cruise Line. “Sinds we in 2010 onze solokajuiten voor het eerst lanceerden met Norwegian Epic, zijn ze behoorlijk populair bij individuele reizigers. We luisteren voortdurend naar onze gasten om de ervaring te bieden die zij willen. Nadat we de groeiende vraag hebben gerealiseerd van mensen die alleen willen reizen, hebben we nu de eenpersoonskamers in onze vloot uitgebreid.”

Gasten die in de nieuwe categorieën solokajuiten verblijven hebben ook toegang tot de Studio Lounge, met sleutelkaarttoegang, die op bepaalde schepen beschikbaar is. De lounge beschikt over een speciale ruimte om te ontspannen, een bar uitgerust met bier en wijn en een verscheidenheid aan snacks die dagelijks worden geserveerd. Naast hun eigen lounge kunnen solo-cruisers deelnemen aan activiteiten die speciaal voor individuele reizigers georganiseerd worden. Met de uitbreiding van de capaciteit van de solo-kajuitcategorieën van negen schepen naar de volledige vloot van 19 schepen, hebben single cruisers meer mogelijkheden om bestemmingen die op hun bucketlist staan ​​te bezoeken, zoals Azië, Afrika, Australië en Nieuw-Zeeland.

Contacteer ons voor meer informatie en je vakantie met Norwegian Cruise Line te boeken.

Lees ook: Ontdek de natuurpracht van Alaska met Holland America Line

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *