Spectaculaire entertainment shows aan boord Seven Seas Grandeur

Regent Seven Seas Cruises is verheugd om het debuut aan te kondigen van vier fascinerende entertainment shows aan boord van haar nieuwste schip, Seven Seas Grandeur, dat in november 2023 van start gaat. De nieuwe, buitengewone producties vieren de erfenis van Broadway en de invloed ervan op entertainment op zee, het tonen van de talenten van artiesten van wereldklasse, adembenemende choreografie en het voorzien van gasten van onvergetelijke momenten.

Met de echte flair van Grammy Award-winnaars in de muziek, wereldberoemde choreografen en experts in kostuumontwerp – zoals Britt Stewart van Dancing with the Stars, de Argentijnse Tango Koning Francisco Forquera en de geprezen Broadway-regisseur John MacInnis – zijn de shows die debuteren aan boord van Seven Seas Grandeur een verrassend nieuw aanbod dat de entertainment referenties van Regent Seven Seas Cruises naar een nieuw niveau tilt.

Pasión viert de meeslepende Tango, Ignite the Night laat dans en stijl samensmelten, terwijl Marauder’s Ball gasten een spetterend avontuur belooft. ICONS is een eigentijdse “VIP-concertervaring”, waarbij headliner hits een gloednieuwe draai krijgen. Deze zorgvuldig samengestelde producties bieden ongeëvenaarde energie en fascinerende beelden.

“De nieuwe entertainment producties aan boord van Seven Seas Grandeur zijn een bewijs van onze toewijding om de gasten te voorzien van onovertroffen luxe en onvergetelijke momenten,” zegt Andrea DeMarco, President van Regent Seven Seas Cruises. “Seven Seas Grandeur vertegenwoordigt meer dan 30 jaar ervaring. Daarom vonden we het belangrijk dat het team, dat de nieuwe producties van het schip tot leven brengt, gevuld is met Broadway-erfgoed en talent. “Of het nu acteurs, doorgewinterde choreografen of creatieve genieën zijn, ze zullen ervoor zorgen dat de gasten van begin tot eind betoverd worden.”

Onder de visionaire leiding van Kai Alan Carrier, Director of Artistic Theatrical Entertainment, heeft Regent Seven Seas Cruises meeslepende en betoverende theatrale ervaringen gecreëerd, exclusief voor gasten van Seven Seas Grandeur. Als een nieuw gecreëerde functie gewijd aan het verbeteren van het theatrale aanbod van de cruisemaatschappij, brengt Carrier meer dan 25 jaar ervaring in de entertainmentindustrie en een passie voor het verleggen van de grenzen van creativiteit met zich mee.

Met een sterke nadruk op muziek, richt Carrier’s creatieve ontwikkelingsaanpak zich op het maken van producties die rijk zijn aan textuur, design en robuuste arrangementen. Zijn expertise heeft een cruciale rol gespeeld bij het vormgeven van het concept en de planning achter de nieuwe shows aan boord van Seven Seas Grandeur.

Omdat we begrepen dat de gewaardeerde gasten houden van herkenbare deuntjes en levendige avonturen, wilden we ervoor zorgen dat ons aanbod gevarieerd is.,” zegt Kai Alan Carrier, Director of Artistic Theatrical Entertainment, Regent Seven Seas Cruises. “Ons uiteindelijke doel was om spannende vormen van entertainment te presenteren die ons publiek zouden boeien en verrassen. De buitengewone talenten van onze artiesten zullen de gasten met onvergetelijke herinneringen achterlaten. “Ik ben trots om met een uitzonderlijk team te hebben samengewerkt om deze ongelooflijke shows te creëren.”

4 spectaculaire entertainment shows

Pasión

Pasión is een viering van de Tango, een dans die zijn oorsprong vindt in Buenos Aires en een interessante mix van culturen is. Het doel van Pasión is om de essentie van deze dansstijl te vangen door deze te vermengen met moderne hits. Het was van het uiterste belang voor Regent om een team samen te stellen met een echte Argentijnse oorsprong. Verschillende medewerkers komen uit het “Parijs van Zuid-Amerika”, waaronder de wereldberoemde choreograaf Francisco Forquera en Broadway-kostuumontwerper Alejo Vietti. Door de samenwerking met choreograaf Britt Stewart van Dancing with the Stars kreeg de productie een unieke authenticiteit in de dans.

Ignite the Night

Gasten zullen worden betoverd door Ignite the Night, een onverwachte mix van dans, stijl en design. Geïnspireerd door de visuele grootsheid van American Idol, de vreugde van de Video Music Awards en de aanstekelijke energie van Dancing with the Stars, zal deze show vooruitstrevend en verrassend zijn en toch vertrouwd aanvoelen. Dansers staan centraal met hun energieke en meeslepende optredens, gechoreografeerd door de onvergelijkbare Dancing with the Stars Pro-Dancer Britt Stewart, een echte expert op dit gebied. Ryan Park – die heeft meegewerkt aan Broadway-producties als My Fair Lady, The King and I en Fiddler on the Roof – zorgde voor glamour op de rode loper met een fris en nieuw haute couture kostuumontwerp.

Marauder’s Ball

Marauder’s Ball wordt geregisseerd door de doorgewinterde Broadway-regisseur John MacInnis, terwijl de Grammy-winnaar Jason Howland verantwoordelijk is voor de muzikale orchestratie en arrangementen. Het is een ongelofelijk avontuurlijke show met een hedendaagse soundtrack, verweven met traditionele zeemansliederen en deuntjes. Marauder’s Ball belooft een unieke ervaring, waarbij de getalenteerde cast de gasten meeneemt op een opwindende zeereis vol avontuur en spanning. 

De dynamische productie neemt het publiek mee naar een wereld vol piraten legenden en verhalen over zeevarenden, waarbij de verbeelding wordt aangesproken en harten worden veroverd. Het kostuumontwerp in Marauder’s Ball is een mix van traditionele piraten kleding en moderne mode, een mix van klassieke stukken met een moderne twist.

ICONS

Met herkenbare hits geeft ICONS het publiek een meeslepende en moderne VIP-concertervaring. Het is een reis met een verbluffende cast en de muziek van geliefde headliners als The Pointer Sisters, Hall & Oates, Adele en Celine Dion. Een uitvoering waar alle vocalisten de hoofdrollen delen, zodat de focus op de muziek blijft en niet alleen op de artiest. Om deze visie kracht bij te zetten, heeft Regent een beroep gedaan op de talenten van de ervaren regisseur Kevin Black en de volleerde choreograaf James Alonzo. De Creative Studios by NCLH teamleden Jack Maisenbach en Nicholas Bursoni zorgen voor een opvallend kostuumontwerp.

Contacteer ons voor meer informatie en de all-inclusive luxe beleving aan boord van Regent Seven Seas Cruises.

Lees ook: Ontdek de natuurpracht van Alaska met Holland America Line

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *