Regent Seven Seas Cruises gaat samenwerken met Aston Martin Aramco Formula One Team

Regent Seven Seas Cruises kondigt een baanbrekende samenwerking aan met het iconische Aston Martin Aramco Formula One Team, waarmee het de eerste officiële wereldwijde cruisepartner van het team wordt.

Als partners zullen Regent Seven Seas Cruises en het Aston Martin Aramco Formula One Team samenwerken om exclusieve ervaringen te ontwikkelen voor luxereizigers. Op maat gemaakte landprogramma’s, zoals VIP-ervaringen met het Aston Martin Formula One Team en rondleidingen door het geavanceerde AMR Technology Campus van het team in Silverstone, naast unieke Spotlight Voyages, zullen gasten onderdompelen in de werelden van ultraluxe cruisen en high-performance autoracen. Deze meerjarige samenwerking erkent het gedeelde geloof dat perfectie, precisie en luxe in elk detail zitten.

Samen in zee

“We zijn verheugd om onze nieuwe samenwerking met het Aston Martin Aramco Formula One Team aan te kondigen, een merk dat onze waarden van excellentie en luxe deelt,” aldus Andrea DeMarco, President van Regent Seven Seas Cruises. “Het Aston Martin Aramco Formula One Team is het toonbeeld van high performance in de Formule 1, wat perfect aansluit bij de wereldwijd bekende reputatie van Regent om ongeëvenaarde ervaringen te bieden. Samen met het Aston Martin Aramco Formula One Team hopen we once-in-a-lifetime ervaringen te creëren voor al onze gasten, waarbij we mogelijkheden bieden voor verdere ontdekking en verrijking tijdens onze cruises.”

Jefferson Slack, Managing Director – Commercial & Marketing van het Aston Martin Aramco Formula One Team, zei: “Het Aston Martin Aramco Formula One Team is verheugd om deze reis met Regent Seven Seas Cruises te beginnen – een merk dat echt onze toewijding aan prestaties en het streven naar perfectie deelt. Beide merken begrijpen hoe belangrijk deze once-in-a-lifetime momenten zijn en de aandacht voor detail die nodig is om ze te leveren. Samen, weet ik dat we ongeëvenaarde ervaringen kunnen bieden aan gasten over de hele wereld en de momenten kunnen vieren die tellen.”

Regent logo op AMR24-raceauto

Regent Seven Seas Cruises zal nauw samenwerken met het Aston Martin Aramco Formula One Team om gedenkwaardige momenten te creëren en unieke ervaringen te delen. Als onderdeel van deze samenwerking zal het Regent-logo met trots worden weergegeven op de nieuwe AMR24-raceauto, de racepakken van de coureurs en alle officiële kleding gedragen door teamleden tijdens races, waardoor een glimp wordt opgevangen van de wereld van luxe cruises op het racecircuit.

Contacteer ons voor meer informatie en de luxe beleving aan boord van Regent Seven Seas Cruises.

Lees ook: De 10 leukste steden die je per cruise kan ontdekken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *