Oceania Cruises benoemt Chef Alexis Quaretti en Chef Eric Barale tot Executive Culinary Directors

Oceania Cruises heeft de benoeming aangekondigd van haar twee Meesterchefs van Frankrijk, Chef Alexis Quaretti en Chef Eric Barale, tot executive culinary directors.

Ze volgen Jacques Pépin op, de legendarische chef-kok en grondlegger van de culinaire filosofie van Oceania Cruises, The Finest Cuisine at Sea.

Pépin zal een cruciaal onderdeel blijven van Oceania Cruises in zijn nieuwe rol als executive culinary adviser. Hij en de rederij zullen ook blijven samenwerken via het belangrijke filantropische werk van The Jacques Pépin Foundation. Oceania Cruises is sinds de oprichting een belangrijke partner en ondersteuner van de stichting.

“Het is werkelijk opmerkelijk om twee Meesterkoks van Frankrijk aan het hoofd van ons culinaire team te hebben”, aldus Frank A. Del Rio, President van Oceania Cruises. “Chefs Alex en Eric zijn de volgende generatie van onze culinaire innovatie en zullen de evolutie van ons culinaire verhaal voortzetten, waarbij ze Jacques’ ongelooflijke nalatenschap voortzetten.”

Jacques Pépin merkte op: “Ik ben zo trots om het stokje door te geven aan deze twee buitengewoon getalenteerde chefs die de afgelopen twintig jaar met mij hebben samengewerkt. Het is een waar genoegen om te zien hoe de culinaire innovatie van de rederij jaar na jaar bloeit, en ik kijk ernaar uit om Chefs Alex en Eric verder te steunen door hier te zijn voor advies of begeleiding indien nodig. Ik kijk ernaar uit om meer van mijn tijd te besteden aan mijn liefdadigheidsprojecten via The Jacques Pépin Foundation.”

Oceania Cruises is de enige cruisemaatschappij die kan pronken met twee Meesterkoks van Frankrijk, aangezien zowel Chef Alex als Chef Eric zijn opgenomen in de prestigieuze echelons van de Maîtres Cuisiniers de France.

Beide chefs zijn al lange tijd lid van het culinaire team, waarbij Eric een van de eerste leden van de culinaire familie van Oceania Cruises was en Alex kort daarna in 2004 toetrad. Hun complementaire vaardigheden, ervaring en gedeelde visie vormen een perfecte samenwerking om het culinaire verhaal van de rederij te beschermen en verder te ontwikkelen.

“Met de lancering van Allura in 2025 zullen we acht schepen in de vloot hebben en meer dan 40 restaurants die voortdurend over de hele wereld rondreizen, en met deze twee getalenteerde culinaire directeuren aan het roer kunnen we onze focus op het serveren van The Finest Cuisine at Sea behouden.”, voegde Del Rio eraan toe.

Chefs Alex en Eric zullen zich aansluiten bij een indrukwekkende line-up van wereldberoemde chefs die het aankomende Jacques Pépin Foundation Gala bijwonen dat plaatsvindt in New York City op 4 april.

Contacteer ons voor meer informatie over het luxe aanbod, de voortreffelijk vervaardigde keuken en de vakkundig samengestelde reiservaringen van Oceania Cruises.

Lees ookBinnenkijken aan boord van Sun Princess, de verbluffende nieuwe Love Boat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *