Ongeëvenaarde onderwaterverkenning  en bestemmingservaringen bij Scenic Luxury Cruises & Tours

Scenic Luxury Cruises & Tours luidt een nieuw tijdperk van luxe en ontdekking in met de onthulling van de nieuwste aanwinst, een state-of-the-art onderzeeër. Gasten krijgen de kans om de dieptes van de oceanen te verkennen en onvergetelijke herinneringen te maken, met de op maat gemaakte Triton 660/9 AVA-onderzeeër aan boord van het nieuwste luxe superjacht Scenic Eclipse II, dat in 2023 werd gelanceerd. Met de combinatie van technologische innovatie en luxe comfort kunnen ze kleurrijke koraalriffen bewonderen, majestueuze zeedieren observeren en zich laten betoveren door de natuurpracht tijdens het inaugurele seizoen in Oceanië. Of wat dacht je kajakken, suppen, door het water glijden met een seabob of een helikoptertocht boven de ongerepte Kimberley? Bij Scenic kan het allemaal en is elk moment onvergetelijk. 

Met de levering van de nieuwste generatie Triton onderzeeër onderstreept Scenic Luxury Cruises & Tours het streven naar voortdurende innovatie en het creëren van bijzondere reiservaringen. Speciaal ontworpen voor een ongeëvenaarde onderwaterverkenning, met unieke 270-graden panoramische uitzichten, worden gasten helemaal ondergedompeld in de wonderen van de oceaan. Het speciale design geeft hen het gevoel één te zijn met het water en het zeeleven om hen heen.

Na de levering van de innovatieve onderzeeër gaat het inaugurele seizoen van Scenic Eclipse II van start in de regio van Oceanië, met een reis vanuit het Chileense Valparaiso over de Stille Oceaan. Op 20 april 2024 zal het ultraluxe superjacht voor het eerst in Australië aanmeren, de bakermat van de cruisemaatschappij. De reis zal de volgende twee jaar verder gaan langs de Oostkust en het tropische Top End van Australië, naar de Kimberley, de exotische eilanden van de Indonesische Archipel en via de uitgestrekte wateren van de Zuidelijke Stille Oceaan, naar Nieuw-Zeeland en het betoverende Oost-Antarctica. Aan boord genieten gasten van de ultra luxe all inclusive waar de cruisemaatschappij bekend om staat. Voor een ultiem comfort is werkelijk alles inbegrepen tijdens de reis, waaronder een topgastronomie met tien culinaire opties,  premium merkdranken en immersieve Scenic Discovery en Freechoice excursies, binnenlandse vluchten, transfers en fooien. Alles zorgvuldig samengesteld om een cruise-ervaring te garanderen die een totale ontspanning verzekert. 

Vanaf het ruime observatiedek aan de voorkant van het jacht, kunnen de natuurwonderen en buitengewone landen aanschouwd worden. Swarovski telescopen zorgen ervoor dat gasten geen enkel detail hoeven te missen. Tijdens het aanmeren ontdekken ze de rijke geschiedenis van eeuwenoude inheemse culturen en idyllische landschappen. Het gespecialiseerde Discovery Team met topexperts staat hierbij centraal en zorgt voor een expert begeleiding en informatie over de bezochte locaties. Met de Scenic kajaks en stand-up paddleboards kunnen ze unieke ervaringen opdoen in de rustige wateren zoals van Anchor Bay. 

Voor avonturiers die de waterwereld met een onderwaterscooter willen verkennen, zijn er ook vier seabobs aan boord. De gloednieuwe onderzeeër en twee ultramoderne helikopters bieden de mogelijkheid om de wonderen van Oceanië vanuit een uniek perspectief waar te nemen,  het absolute summum en een echte once-in-a-lifetime ervaring. Wie onder het wateroppervlak duikt aan het Great  Barrier Reef wacht een bijzondere beleving om het ongelooflijke onderwaterrijk en Werelderfgoed te bezichtigen. Ook vliegen boven de iconische King George River en Horizontal Falls van de Kimberley is een onvergetelijke ervaring. Als pionier in luxueuze reiservaringen, streeft Scenic Luxury Cruises & Tours ernaar om iedere reis naar ongekende hoogtes te tillen. 

Contacteer ons voor meer informatie en om je cruise met Scenic Luxury Cruises te boeken.

Lees ook: Ontdek de wereld tijdens een 180-daagse wereldcruise aan boord van Oceania Vista

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *