Seven Seas Splendor vaart in 2027 voor het eerst rond de wereld

Regent Seven Seas Cruises nodigt avonturiers en reizigers die op zoek zijn naar iets unieks uit voor de 2027 World Cruise – World of Splendor. De reis rond de wereld zal plaatsvinden aan boord van Seven Seas Splendor, een van de drie Explorer-Class series schepen.

De all-inclusive wereldcruise vertrekt op 11 januari 2027 vanuit Miami en keert na 140 nachten terug naar New York. Tijdens de cruise zal het luxe schip in 71 havens aanleggen in het Caribisch gebied, eilanden in de Stille Oceaan, Australië en Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika en Europa. Gasten zullen 35.668 zeemijlen afleggen over drie oceanen en 40 landen op zes continenten verkennen. Met meer dan 480 inbegrepen excursies aan wal en 14 overnachtingen in de haven krijgen luxe reizigers de kans om zich volledig onder te dompelen in een bestemming en 73 Unesco werelderfgoedlocaties te bezoeken.

Lange cruises steeds populairder

“We zien een groeiende vraag naar verre reizen en voor langere periodes. Daarom zijn we verheugd om aan te kondigen dat onze 2027 World Cruise zal plaatsvinden aan boord van Seven Seas Splendor, waardoor meer reizigers de kans krijgen deze once-in-a-lifetime ervaring mee te maken”, zegt Andrea DeMarco, President van Regent Seven Seas Cruises. “Dit zal de eerste keer zijn dat een World Cruise plaatsvindt aan boord van een van onze prachtige Explorer-klasse schepen. Seven Seas Splendor werd in 2020 gelanceerd en biedt gasten ongeëvenaarde luxe, waaronder de 413 vierkante meter grote Regent Suite.”

Onvergetelijk reis rond de wereld

Regent’s 2027 World Cruise – The World of Splendor wordt een onvergetelijke reis rond de wereld. Voordat gasten aan boord gaan van de Seven Seas Splendor, beginnen zij hun wereldse avonturen met een verblijf van één nacht in een luxe hotel in het bruisende Miami en een exclusief gala voorafgaand aan de cruise. In aanvulling op de 486 inbegrepen excursies, zullen gasten ook drie exclusieve en unieke evenementen mogen meemaken in Panama-Stad, de Sri Lankaanse hoofdstad Colombo en het Spaanse Málaga.

De exclusieve wereldcruises van Regent hebben een reeks op maat gemaakte voorzieningen. Hierdoor kunnen gasten met een gerust hart genieten van de reis. Extra voorzieningen zijn onder andere: telefoontijd per suite, medische consulten aan boord, onbeperkt WiFi en een herinneringsgeschenk. Terwijl ze de verre uithoeken van de wereld verkennen, kunnen gasten genieten van de verfijnde gastronomie aan boord, vergezeld door premium wijnen en sterke dranken. Het schip biedt ongeëvenaard comfort in 15 suitecategorieën.

De in totaal 373 luxe suites hebben samen zo’n 4.800 vierkante meter balkonruimte. De prachtig ingerichte suites variëren van de 29 vierkante meter grote Veranda Suite tot de Regent Suite, die maar liefst 413 vierkante meter telt.

Gelegen op het veertiende dek aan boord van Seven Seas Splendor heeft de Regent Suite een onbelemmerd 270-graden uitzicht over de boeg van het schip. De 120 vierkante meter grote veranda en een met glas omsloten solarium bieden een ‘Captain’s view’ als het schip aankomt in elke haven. 

Met 413 vierkante meter pure elegantie is de Regent Suite een van de grootste suites ooit gebouwd op een cruiseschip. Het meest luxueuze verblijf op zee is voorzien van een spa met een privésauna, stoombad en jacuzzi. Regent Suite-gasten kunnen gebruik maken van een toegewijde butler, een uitgebreide barinstallatie, een privéauto met chauffeur in elke haven, origineel werk van Picasso dat de muren siert en zullen elke nacht hun hoofd laten rusten op het comfort van een handgemaakte Hästens Vividus matras en een bed ter waarde van ruim 200.000 dollar.

Het meest luxueuze verblijf op zee

Met 9 opties voor diner, waaronder vijf inbegrepen specialiteitenrestaurants en 24-uurs in-suite dineren, hebben gasten een breed scala aan mogelijkheden om te genieten van Regent’s kenmerkende Epicurean Perfection. Seven Seas Splendor’s voortreffelijke restaurants zijn onder andere Compass Rose, het grootste specialiteitenrestaurant op zee waar gasten elke avond van de cruise hun eigen maaltijd kunnen samenstellen; Pacific Rim, een sfeervol Pan-Aziatisch restaurant met een mythische draak die gasten begroet; Prime 7, een intiem en elegant steakhouse; Chartreuse, dat klassieke Franse gerechten met een moderne twist serveert; en Sette Mari at La Veranda, met  authentieke Italiaanse specialiteiten en boven het water uitstekende zitplaatsen voor prachtige uitzichten op zee. Seven Seas Splendor heeft een kunstcollectie van vijf miljoen dollar, meer dan 500 kristallen kroonluchters, honderden bloemarrangementen en meer dan 4.000 vierkante meter Italiaans marmer.

Gasten kunnen aan boord tevens gebruikmaken van de Serene Spa & Wellness om helemaal tot rust te komen. Dit spa merk is speciaal gecreëerd voor Seven Seas Splendor en biedt exclusieve behandelingen waarbij gebruikgemaakt wordt van technieken en producten van over de hele wereld. Perfect om zowel lichaam als geest te laten ontspannen.

De prijzen voor de 140-nachten durende reis beginnen bij € 83.149 per gast voor een luxe Veranda Suite tot € 776.209 per gast voor de vorstelijke Regent Suite. Reizigers die de voorkeur geven aan een iets korter verblijf aan boord kunnen een reis maken van 126 nachten van Miami Florida naar Rome (Civitavecchia), Italië, met tarieven die variëren van € 75.739 per gast tot € 697.039 per gast.

Regent’s World Cruise zal voor het eerst aan boord van Seven Seas Splendor zijn, waardoor het aantal beschikbare suites ten opzichte van de 2026 World Cruise toeneemt. Bovendien kunnen gasten voor het eerst een wereldcruise maken in het meest exclusieve en luxe verblijf op zee – de Regent Suite. De unieke ervaring in de Regent Suite zal € 1.5 miljoen kosten, voor twee gasten.

De 2027 World Cruise gaat op 10 april 2024 in de verkoop.

Contacteer ons voor meer informatie en de luxe beleving aan boord van Regent Seven Seas Cruises.

Lees ook: Ongeëvenaarde onderwaterverkenning  en bestemmingservaringen bij Scenic Luxury Cruises & Tours

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *