Celebrity Cruises introduceert korte afvaarten naar het Caribisch gebied

Het onlangs aangekondigde cruiseseizoen 2025-2026 van Celebrity Cruises omvat meer korte Caribische afvaarten, wat aantrekkelijk is voor gasten die op zoek zijn naar midweek- en weekenduitstapjes. Hoogtepunten van het seizoen 2025-2026 aan boord van Celebrity Reflection en Celebrity Summit zijn onder meer bezoeken aan Bimini, Cozumel, Key West, Nassau en de bekroonde privébestemming Perfect Day at CocoCay. Celebrity Cruises biedt deze zomer voor het eerst Caribische reizen van drie en vier nachten aan. De toevoeging van bezoeken in 2025 en 2026 bouwt voort op het enthousiasme van gasten die op zoek zijn naar geschikte uitstappen.

“Meer dan ooit tevoren zoeken onze gasten naar mogelijkheden om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en een band op te bouwen met vrienden en familie”, zegt Laura Hodges Bethge, president van Celebrity Cruises. “We vinden het geweldig dat we vakantiemogelijkheden kunnen bieden die zijn ontworpen om gasten een bijzondere ervaring te bieden die dicht bij huis is, terwijl ze toch hun verwachtingen van wat een vakantie kan zijn overtreffen.”

Celebrity Reflection biedt gasten het hele jaar door mogelijkheden, vertrekkend vanuit Port Everglades in Fort Lauderdale en biedt het gemak van meer dan 100 afvaarten van drie- of vierdaagse reizen. Ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een vakantie die past in hun leven en even tussen hun drukke werk- en privékalenders uit willen. Of u nu buitenspellen speelt op het halve hectare echt gras van The Lawn Club, geniet van de handgemaakte pasta’s van Tuscan Grille of geniet van de zon bij het zwembad, elke centimeter van Celebrity Reflection is gewijd aan een ongeëvenaard uitje. Het schip zal zijn aanloop op Perfect Day op CocoCay, de populaire, bekroonde privébestemming, voortzetten.

Celebrity Summit vaart ook vanuit Port Everglades en biedt vier- en vijfdaagse mogelijkheden om er even tussenuit te knijpen. Gasten kunnen zorgeloze fietstochten in Key West maken, oude Maya-tempels in Tulum bezoeken of gewoon genieten van een middag aan boord in The Spa. Celebrity Summit heeft een revolutionaire look en feel, inclusief vernieuwde interieurs, passagiershutten en toegang tot The Retreat, die de verwachtingen van de gasten overtreft met persoonlijke service in exclusieve ruimtes zoals Luminae en The Retreat Lounge, en een verscheidenheid aan voorzieningen.

Met de mogelijkheid om nabijgelegen plaatsen te bezoeken tijdens midweek- of weekendcruises, biedt Celebrity meer mogelijkheden dan ooit om te ontspannen en tot rust te komen terwijl u unieke bestemmingen verkent. In het Caribische seizoen 2025-2026 worden ook langere vakanties aangeboden, waaronder afvaarten van zeven tot tien nachten aan boord van Celebrity Beyond.

Contacteer ons voor meer informatie en om je cruise met Celebrity Cruises te boeken.

Lees ook: Deze vijf cruises brengen je langs de verborgen schatten van Noord-Europa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *