United lanceert tweede dagelijkse non-stopvlucht tussen Brussels Airport en New York/Newark

Goed nieuws voor wie deze zomer naar de Verenigde Staten wil gaan ontdekken. United Airlines heeft haar tweede dagelijkse non-stopdienst tussen Brussel en haar hub in New York/Newark gelanceerd. De extra vlucht zal uitgevoerd worden tot 26 oktober 2024.

De nieuwe tweede dagelijkse dienst tussen Brussel en New York/Newark biedt het enige middagvertrek vanuit Brussel naar de VS evenals het laatste vertrek vanuit New York naar Brussel.

De vlucht is een aanvulling op de bestaande dagelijkse dienst van United van Brussel naar New York/Newark, en op de dagelijkse non-stopdiensten tussen Brussel en Chicago en Washington D.C. Deze zomer zal United dus in totaal vier vluchten per dag aanbieden van België naar de Verenigde Staten.

“We zijn verheugd om een ​​tweede dagelijkse non-stopdienst te lanceren tussen Brussel en onze New York/Newark hub”, zegt Alexander Vanryckeghem, Country Sales Manager België, United Airlines. “Hiermee uitbreiding bieden we het enige middagvertrek vanuit Brussel naar de VS aan, evenals de laatste vertrek van New York naar Brussel. Dit is geweldig nieuws voor onze klanten in België, die zelfs grotere reiskeuze en verbeterde connectiviteit van en naar 150 bestemmingen in heel Amerika via onze Amerikaanse hubs.”

Arnaud Feist, CEO van Brussels Airport, is blij met de extra vlucht: “De extra capaciteit naar deze populaire bestemming aan de overkant van de Atlantische Oceaan is een geweldige aanvulling op ons netwerk. En met de middagvlucht kunnen we onze Belgische reizigers nog meer mogelijkheden bieden om hun reis naar hun gemak te plannen.”

United’s extra vlucht van Brussel naar New York/Newark voor de zomer van 2024 zal worden uitgevoerd met Boeing 757-200-vliegtuigen. Deze bieden in totaal 176 zitjes – 16 flatbedstoelen in United Polaris klasse en 160 in economy, inclusief 42 Economy Plus-stoelen met extra beenruimte. De bestaande service naar New York/Newark wordt uitgevoerd met de B787-10 Dreamliner. Deze biedt in totaal 318 plaatsen – 44 flatbedstoelen in de businessclass United Polaris, 21 United Premium Plus en 253 in economy, inclusief 54 Economy Plus-stoelen met extra beenruimte en meer persoonlijke ruimte.

United vliegt deze zomer vanuit de VS rechtstreeks naar 38 transatlantische bestemmingen waaronder Dubrovnik, Malaga, Mallorca en Tenerife. De luchtvaartmaatschappij hervat ook haar vluchten vanuit Nice, Lissabon, Barcelona, ​​Rome, Milaan en Napels. Het vluchtschema voor 2024 omvat ten slotte ook nieuwe diensten van Marrakesh naar Nieuw York/Newark (onder voorbehoud van goedkeuring door de overheid), Athene naar Chicago O’Hare, Faro naar New York/Newark, Barcelona naar San Francisco, de hervatting van de seizoensgebonden dienst Reykjavik-New York/Newark evenals extra vluchten vanuit Rome.

Lees ook: 6 unieke manieren om The Big Apple te bekijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *