Brussels Airlines vliegt de komende eindejaarsvakantie 270.000 reizigers naar hun bestemming

Brussels Airlines bereidt zich voor om bijna 270.000 passagiers naar hun bestemming te vliegen tijdens de eindejaarsvakantie. Voor passagiers die hun reis in Brussel beginnen, is New York de populairste intercontinentale bestemming en Malaga de Europese.

Brussels Airlines maakt zich op voor een bruisende eindejaarsperiode. Tussen 24 december en 8 januari vliegen bijna 270.000 passagiers de wereld rond met de nationale luchtvaartmaatschappij. Vrijdag 23 december is de populairste vertrekdag – met meer dan 20.000 passagiers – op de voet gevolgd door maandag 26 december.

Dit is een totale stijging van 28% ten opzichte van vorig jaar. De boekingen op lange afstand stijgen met 31% en op middellange afstand met 27%.

Voor reizen die in Brussel beginnen en voor de langeafstandsbestemmingen hebben de vluchten naar New York, Dakar en Kinshasa de meeste passagiers aan boord. Malaga, Tenerife en Rome zijn dan weer de populairste Europese steden om naartoe te vliegen tijdens de kerstvakantie.

Trek je binnenkort op ontdekking naar New York City, neem dan zeker een kijkje op 6 unieke manieren om The Big Apple te bekijken.

Lees ook: 7 plekken om het nieuwe jaar sportief in te zetten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *