Tasting the Stars met Emirates op 10 km hoogte

Emirates is de enige commerciële luchtvaartmaatschappij ter wereld die officieel Moët & Chandon, Veuve Clicquot en Dom Pérignon aan boord aanbiedt en gasten een ‘Taste of the Stars’ op 40.000 voet biedt.

emirates luchtvaart champagne luxe

Ondanks het wereldwijde tekort aan champagne, als gevolg van barre weersomstandigheden en een verminderde oogst in 2021, pandemische problemen met de toeleveringsketen en een explosieve wereldwijde vraag naar champagne, blijven reizigers aan boord van Emirates goed bediend met de beste selectie bubbels die er is.

Passagiers die First Class vliegen worden op alle wereldwijde routes getrakteerd op Dom Pérignon. Veuve Clicquot wordt geserveerd in Business Class op routes naar Amerika, het VK en Europa, en Moët & Chandon wordt geserveerd in Business Class op routes naar Afrika, het Midden-Oosten, en Azië-Pacific inclusief Australazië. Economy Class-passagiers kunnen ook Moët & Chandon aan boord kopen.

Om speciale momenten in de lucht te vieren genieten Emirates-passagiers al meer dan 30 jaar van Moët Hennessy Champagnes aan boord. Omdat elke champagne subtiel wordt gepresenteerd door hoog opgeleid cabinepersoneel, op de perfecte temperatuur en in een uniek champagneglas, genieten gasten dan ook van de ‘perfect serve‘ en een onvergetelijke ervaring.

Er zijn veel manieren om van champagne te genieten met Emirates, en dat zowel in de comfortabele zitjes als in de lounge aan boord van een A380. Economy-passagiers kunnen speciale gelegenheden aan boord extra sprankelend maken door vooraf een taart- en champagnepakket te reserveren. Voor US$ 43 verrast het cabinepersoneel een passagier aan boord met een mini-feestje – inclusief een heerlijke vanillecake of decadente chocoladetaart in combinatie met Moët & Chandon Brut 20cl.

Passagiers kunnen ook genieten van champagne in Emirates Lounges in Dubai en over de hele wereld voordat ze aan boord gaan van hun vlucht. In Dubai heeft de Emirates Business Class Lounge in Concourse B zelfs een unieke Moët & Chandon Champagne Lounge, waar elke iconische cuvée gepaard gaat met verrukkelijke hapjes, gemaakt door chef-koks met een Michelin-ster.

Lees ook: Oceania Cruises onthult mixologieprogramma en Moët & Chandon champagne-ervaring op Vista

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *