Oceania Cruises kondigt Tropics and Exotics-collectie 2025-2026 aan

Oceania Cruises heeft haar Tropics and Exotics Collection 2025-2026 onthuld. De nieuwe collectie omvat in totaal 135 boeiende routes, waarbij vijf continenten worden bezocht op reizen variërend van zeven tot 180 dagen, inclusief Vista’s eerste Around The World Voyage. De nieuwe routes bestrijken 329 havens en bieden een unieke kans voor nieuwsgierige reizigers om zich te verdiepen in enkele van de meest verleidelijke en exotische uithoeken van de wereld.

“Onze nieuwe Tropics and Exotics Collection is een van onze meest opwindende tot nu toe, met een onstuimige mix van iconische steden, afgelegen eilanden en verborgen pareltjes die je voor de allereerste keer kunt ontdekken”, aldus Frank A Del Rio, president van Oceania Cruises. “Met verschillende reizen waarmee gasten een regio weken of maanden achter elkaar kunnen verkennen, en verschillende nieuwe overnachtingen in de haven, biedt de collectie een schat aan mogelijkheden voor onze gasten om verder te verkennen dan ooit tevoren en te genieten van de vele smaken van de wereld en uniek samengestelde ervaringen aan wal in deze exotische en tropische regio’s.”

Meer dan 90 afvaarten bieden overnachtingen waardoor gasten de kans krijgen om zich onder te dompelen in aanloophavens die zo divers zijn als Panama City, Bali en Melbourne, plus nieuwe overnachtingsbestemmingen, waaronder Willemstad, Curaçao; San Juan, Puerto Rico en Port Louis, Mauritius.

Reizigers die meer van de wereld willen verkennen, zullen genieten van de selectie van 40 Grand Voyages die mogelijkheden bieden voor epische reizen door verschillende regio’s en meerdere continenten. Deze Grand Voyages verkennen de wonderen van Azië, de verbluffende topografie van Oceanië, levendige Afrikaanse steden, retraites op tropische Caribische eilanden en het dramatische terrein van Zuid-Amerika, terwijl u geniet van de luxe en het thuisgevoel aan boord van de elegante kleine schepen van Oceania Cruises.

Bezoekers die zich willen concentreren op een specifieke regio van de wereld kunnen kiezen uit een groot aantal zorgvuldig samengestelde reizen, waaronder meeslepende routes die de dramatische landschappen en het gevarieerde erfgoed van het Zuid-Amerikaanse continent ontdekken, een reeks exotische bezoeken aan Japan en Zuidoost-Azië, en avonturen door Australië en Nieuw-Zeeland.

Hoogtepunten uit de 2025-26 Tropics and Exotics Collection
  • Verkenningen in Azië | Ervaar de unieke iconen, culturele tradities en ongelooflijke landschappen van Azië met een breder scala aan afvaarten in de regio dan ooit tevoren. Regatta richt zich op Japan en Zuidoost-Azië, waarvan vele met meerdere overnachtingen en variërend van 12 tot 16 dagen, terwijl Riviera vijf extra reizen in deze regio’s aanbiedt. Sirena’s exotische line-up van 10- tot 24-daagse afvaarten verkent de diverse locaties van Zuidoost-Azië en Japan met geselecteerde reizen naar India en China, plus een spannende 25-daagse reis naar Afrika die het seizoen opent, en twee betoverende afvaarten naar de Zuidelijke Stille Oceaan die het seizoen afsluiten.
  • Ontdekkingen in Oceanië | De spectaculaire topografie, afgelegen eilanden en geïsoleerde schoonheid van Australië, Nieuw-Zeeland en de Stille Zuidzee komen tot leven met Riviera’s aanbod van 14- tot 22 daagse afvaarten in Oceanië. De finale is een avontuurlijke overtocht over de Beringzee naar Alaska.
  • Afrikaanse avonturen | Nautica richt zich op de verbazingwekkende wonderen van Afrika en biedt mogelijkheden om de onmiskenbare eenheid van cultuur en natuur van het continent te ervaren met een reeks van vijf reizen variërend van 11 tot 30 dagen.
  • Panamakanaal en Caribische retraites | Ervaar de kristalheldere Caribische wateren, de eilandcultuur en het iconische Panamakanaal aan boord van Insignia, met Tampa als nieuwe handige in- en ontschepingshaven. Allura, het nieuwste schip van de lijn – vanaf de zomer van 2025 – biedt nog meer mogelijkheden om de gelukzaligheid van het eiland te ervaren terwijl ze een zonovergoten seizoen doorbrengt in het zwoele Caribische gebied, zowel in de oostelijke als de westelijke regio’s, met een reeks van negen afvaarten, variërend van zeven tot veertien dagen.
  • Verkenningen in Zuid-Amerika | Geniet van de dramatische landschappen, het gevarieerde erfgoed en de natuurlijke schoonheid van het continent met een serie van zes afvaarten aan boord van Marina – variërend van 10 tot 24 dagen – waarbij je Patagonië, het beste van Brazilië, de Amazone en daarbuiten verkent. Marina maakt in april de oversteek naar de Middellandse Zee.
  • Vista’s eerste Around the World Journey | Ervaar een première voor Oceania Cruises terwijl Vista de ultieme thuis op zee wordt voor een episch verblijf in 2026 waarbij eerst Zuid-Amerika bijna zes weken lang wordt verkent voordat je de parels van Australië, de Stille Zuidzee en Zuidoost-Azië ontdekt, om vervolgens een gedenkwaardige maand in Europa door te brengen.
  • Unieke en nieuwe overnachtingen | Geniet met meer dan 90 reizen met overnachtingen van meer mogelijkheden voor unieke bestemmingservaringen en meer onderdompeling in havens die zo divers zijn als die in Panama, Bali, Indonesië en Australië, evenals nieuwe overnachtingen in havens zoals Willemstad, Curaçao; San Juan, Puerto Rico en Port Louis, Mauritius.

De Tropics and Exotics Collection 2025-2026 van Oceania Cruises is te boeken vanaf 17 april 2024.

Contacteer ons voor meer informatie over het luxe aanbod, de voortreffelijk vervaardigde keuken en de vakkundig samengestelde reiservaringen van Oceania Cruises.

Lees ook: Regent Seven Seas Cruises, waar ongeëvenaarde ruimte exquise luxe ontmoet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *