Regent Seven Seas Cruises, waar ongeëvenaarde ruimte exquise luxe ontmoet

Voor velen ligt de vreugde van cruisen in de reis zelf. Elke ochtend opstaan om een afgelegen groen eiland of betoverende skyline te ontdekken, dineren als royalty en volledig ontspannen terwijl je reist, is ongelooflijk magisch.

Niets verbetert een reis op zee meer dan een gevoel van weelderige persoonlijke ruimte. En wanneer je vaart met Regent Seven Seas Cruises®, zul je ontdekken dat ’s werelds meest luxueuze vloot is ontworpen om je de ruimte en vrijheid te bieden om de wereld te bevaren in absolute, all-inclusive luxe.

SCHEPEN OP MENSENMAAT

Aan boord van je Regent-schip wordt je begroet door weelderige, zintuiglijke ruimtes. Interieurs van glanzend marmer, kunstwerken, uitbundige kroonluchters en luxe stoffen creëren een prachtige, tastbare omgeving voor ontdekking. De standaard van gastvrijheid en service is uitstekend, mede dankzij het hoge aantal bemanningsleden die ter beschikking van de gasten staan. In tegenstelling tot veel andere cruiserederijen vind je aan boord van Regent Seven Seas Cruises geen grote menigten of lange rijen.

De afmetingen van je schip laten ruime suites toe, een uitgebreide keuze aan eetgelegenheden die gastronomische perfectie bieden bij elke maaltijd, een spa en fitnesscentrum, glamoureuze lounges en bars. Net zo belangrijk is dat hun optimale grootte toegang biedt tot kleinere havens die authentieke excursies bieden, waarvan vele zijn inbegrepen en onbeperkt binnen je Regent-tarief.

STIJLVOLLE, RUIME SUITES

Stap binnen in je suite waar een welkomstfles champagne je uitnodigt om te proosten op je reis. Elke suite biedt een uiterst sereen toevluchtsoord dat perfect is om te ontspannen na een dag van verkenning. Een apart zitgedeelte, zachte verlichting, kwaliteitsbeddengoed, Elite Slumber™-bedden en marmeren badkamers creëren een comfortniveau dat kan wedijveren met ’s werelds beste hotels en resorts. En met 99% van de suites die beschikken over een eigen balkon, kun je zo vaak als je wilt betoverd worden door de prachtige uitzichten op de oceaan.

24-uurs roomservice geeft je de vrijheid om van je reis te genieten zonder te worden beperkt door routine of conventie en laat je op ontspannen manier dineren in de suite wanneer je maar wilt. Een gevarieerd menu van Compass Rose, het grootste specialiteitenrestaurant van je schip, voldoet aan elk culinair verlangen.

Andere details zijn onder meer een interactieve flatscreen-tv met gratis films op aanvraag en een inbegrepen minibar die dagelijks wordt bijgevuld met je favoriete drankjes – allemaal onderdeel van de all-inclusive stijl van cruisen van Regent. Er is zelfs een onbeperkte valet wasservice met was-, pers- en vouwdiensten inbegrepen om ervoor te zorgen dat je dagen weg echt zorgeloos zijn.

Naast deze voorzieningen biedt elk type suite een extra niveau van comfort en luxe. Kies voor een Concierge Suite en je kunt genieten van een inclusief één-nacht Pre-Cruise Hotelarrangement, prioriteit voor excursies aan wal en reserveringen voor specialiteitenrestaurants. Gooi voorzichtigheid overboord door te kiezen voor een Penthouse Suite, en je kunt genieten van de diensten van een persoonlijke butler, dagelijkse hapjes en een nog ruimere suite.

HET MEEST EXCLUSIEVE ADRES OP ZEE

De Regent Suites aan boord van Seven Seas Grandeur™, Seven Seas Splendor® en Seven Seas Explorer®, bieden de top van luxe en de meest exclusieve adressen op zee. Deze uitgestrekte, unieke weelderige ruimtes van meer dan 400m² zouden niet misstaan in een glanzend tijdschrift en bevatten zeldzame kunstwerken, twee ruime slaapkamers, een ruime woonkamer en extra luxe gaande van butlerservice tot een persoonlijke auto en gids om meer te verkennen aan wal.

De badkamer van de Regent suite is eigenlijk veel meer dan zomaar een badkamer. Ze beschikt over een spa met een sauna, stoombad en jacuzzi, waardoor onbeperkte gratis Serene Spa & Wellness™-behandelingen kunnen worden geleverd in de privacy van je suite.

Gasten van de Regent Suites beschikken ook over hun eigen exclusieve eetgelegenheid – The Study. Deze privé-eetkamer biedt plaats aan twaalf personen en is exclusief gereserveerd voor gasten van de Regent Suites en hun genodigden.

EEN RUIMTE VOOR ELKE GELEGENHEID

Naast de rust van je suite zijn er een scala aan onberispelijk ingerichte en doordacht ontworpen ruimtes om van te genieten. Je kunt ontspannen op het stijlvolle Pool Deck vanuit het comfort van een ligstoel of cabana, waar altijd een attent bemanningslid beschikbaar is om je een cocktail of snack te brengen. Plan een spabehandeling in de Serene Spa & Wellness™, waar op de bestemming geïnspireerde behandelingen de essentie vastleggen van inheemse geheimen en unieke tradities van over de hele wereld. Geniet van het deskundige advies van bekwame chefs in The Culinary Arts Kitchen (op geselecteerde schepen), of ontspan met een kopje koffie in de elegante Coffee Connection.

Als de zon ondergaat aan de horizon, hangt er een prachtige sfeer van camaraderie en viering. Tot zeven specialiteitenrestaurants bieden een ambiance en setting zo goddelijk als de gerechten, met smaken verbeterd door wijnen die vakkundig zijn geselecteerd door de hoofdsommelier. Voordat je je uitnodigende suite voor de nacht betreedt, kun je overwegen om plaats te nemen in het Constellation Theatre. Met avondvoorstellingen gemaakt door bekroonde choreografen, kostuumontwerpers en regisseurs, is het een betoverende manier om het doek te laten vallen over weer een uitzonderlijke dag.

Voor meer informatie en om je gratis brochure te bestellen, bezoek RSSC.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *