Lauran De Groot nieuwe Business Development Manager voor Scenic en Emerald in de Benelux

Scenic Luxury Cruises & Tours en Emerald Cruises, onderdeel van The Scenic Group, richten zich op reiservaringen die luxe, innovatie en een hoogwaardige beleving combineren. De merken hebben de voorbije jaren een sterke reputatie opgebouwd door all-inclusive luxe rivier- en zeecruises aan te bieden. De focus ligt hierbij op uitstekende gastronomie, ruime suites en excursies die gasten een diepgaande ervaring van de bezochte bestemmingen bieden.

In dit kader is Lauran De Groot aangesteld als Business Development Manager Benelux. Hij zal fungeren als primair aanspreekpunt voor zakelijke partners en touroperators in de Benelux-regio en rapporteren aan Kay Sion, Head of Sales Continental Europe (uitgezonderd Duitssprekende markten). Lauran De Groot heeft uitgebreide ervaring in de cruise-industrie. In de periode 2019-2020 was hij Account Manager Netherlands voor MSC Cruises. Daaropvolgend was tot maart 2021 hij Regional Sales Manager Netherlands & Belgium bij AIDA Cruises.

Als Business Development Manager Benelux wordt De Groot verantwoordelijk voor het opbouwen en uitbreiden van relaties met onafhankelijke reisbureaus, touroperators, reisbureauketens, cruisespecialisten en het werven van nieuwe bureaus, allemaal met het doel de merkbekendheid en omzet van Scenic en Emerald Cruises in de regio te vergroten.

Contacteer ons voor meer informatie en om je cruise met Scenic Luxury Cruises en Emerald Cruises te boeken.

Lees ook: Oceania Cruises introduceert nieuwe mediterrane afvaarten voor 2025

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *