Oceania Cruises introduceert nieuwe mediterrane afvaarten voor 2025

Oceania Cruises heeft een reeks nieuwe cruises in de Middellandse Zee voor 2025 geïntroduceerd. De cruises variëren van negen tot 56 dagen en brengen gasten naar enkele van de meest adembenemende bestemmingen in Europa. De schepen Marina en Nautica zullen verleidelijke reizen aanbieden naar iconische eilanden in de Middellandse Zee, de Egeïsche Zee en de Adriatische Zee; geliefde Europese vakantieoorden en bruisende steden, en minder bekende aanloophavens.

Tijdens de 16 afvaarten staan onder meer indrukwekkende steden als Athene, Barcelona, ​​Istanboel, Rome en Lissabon op het programma. Daarnaast varen Marina en Nautica afwisselend naar levendige jetsetresorts zoals Monte Carlo, Cannes, Positano en Sorrento, en verborgen juweeltjes zoals Tirana en Sarande in Albanië; Trapani op Sicilië; Calvi en Propriano op Corsica, en Sibenik in Kroatië.

Dankzij het uitgebreide aanbod van meeslepende kustexcursies in kleine groepen kunnen gasten eerder bezochte favorieten herontdekken, of voor de allereerste keer nieuwe plaatsen ontdekken. In Santorini kunnen gasten bijvoorbeeld kiezen voor een avontuurlijke tocht langs de actieve vulkanen van het eiland. In Montenegro kunnen ze een nieuwe kant van Kotor zien door de zuidelijkste fjord van Europa, Boka Bay, te verkennen.

“Oceania Cruises staat terecht bekend om zijn inventieve en boeiende routes, en ons aanbod van cruises in de Middellandse Zee voor 2025 is de perfecte manier om een ​​van de meest populaire en opwindende cruiseregio’s ter wereld onder de aandacht te brengen”, aldus Frank A. Del Rio, president van Oceania. Cruises. “Met excursies aan wal die iedereen inspireren, van actieve avontuurlijke types tot liefhebbers van geschiedenis en fijnproevers, zijn onze kleine, luxueuze schepen de perfecte manier om deze majestueuze regio van de wereld te ontdekken.”

Nieuwe mediterrane routes voor 2025

MARINA

Marina, met plaats voor 1.250 gasten, zal in mei 2024 een uitgebreide renovatie ondergaan. De renovatie omvat de toevoeging van twee nieuwe eetgelegenheden: Aquamar Kitchen, de nieuwe op wellness geïnspireerde eetgelegenheid die dit jaar op Vista debuteerde; en de pizzeria in de buitenlucht, waar spectaculaire Italiaanse gerechten worden geserveerd, waaronder pizza’s en burrata, met een prachtig uitzicht op de zee; plus een uitgebreide ijssalon aan het zwembad waar milkshakes en smoothies worden geserveerd. Alle Penthouse Suites en badkamers worden volledig vernieuwd en de openbare ruimtes van het schip worden vernieuwd.

Marina zal een reeks reizen aanbieden waaronder een cruise van Barcelona naar Athene (26 mei 2025), Istanbul naar Athene (16 oktober 2025), Athene naar Barcelona (27 oktober 2025) en Athene naar Santa Cruz de Tenerife (27 oktober 2025).

NAUTICA

Het elegante en charmante Nautica heeft slechts 670 gasten, en 400 bemanningsleden, aan boord. Nautica beschikt over luxe residentiële meubels en terrassen van het beste teakhout, op maat gemaakt steen- en tegelwerk en beschikt over vier restaurants, het Aquamar Spa + Vitality Center, plus acht lounges en bars, en een casino. Nautica vaart van Istanbul naar Athene (27 juli 2025), Athene naar Rome (8 augustus 2025) en Athene naar Valletta (11 september 2025).

Marina en Nautica bieden ook een reeks Grand Voyages aan, variërend van 22 tot 56 dagen.

Contacteer ons voor meer informatie en om uw volgende cruise met Oceania Cruises te boeken.

Lees ook: Regent Seven Seas Cruises, waar ongeëvenaarde ruimte exquise luxe ontmoet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *