Qatar Airways vliegt 12 keer per week tussen Brussel en Doha

Qatar Airways heeft aangekondigd de frequentie op haar verbinding tussen Brussel en Doha vanaf juni 2024 te verhogen. De luchtvaartmaatschappij zal 12 vluchten per week aanbieden naar de internationale luchthaven van Hamad, waarmee ze haar aanwezigheid in België versterkt en tegemoetkomt aan de groeiende vraag van Belgische reizigers.

Vanaf 28 juni 2024 zal Qatar Airways twee extra vluchten toevoegen op woensdag en vrijdag tussen de luchthaven van Brussel-Nationaal en de internationale luchthaven Hamad in Doha. De vluchten zullen worden uitgevoerd met een Boeing 787-800 Dreamliner.

Eric Odone, Vice-President Europa van Qatar Airways, verklaarde: “Qatar Airways zet haar sterke groei van reserveringen voort in Europa, met name in België. Inderdaad, onze reserveringen vanuit Brussel kenden een opmerkelijke stijging van 33% in 2023 ten opzichte van het voorgaande jaar. We zijn dan ook verheugd om de uitbreiding van ons aanbod vanuit België aan te kondigen, wat de toegankelijkheid en connectiviteit naar onze meer dan 170 bestemmingen wereldwijd aanzienlijk zal verbeteren, dankzij onze hub, de internationale luchthaven van Hamad, recentelijk uitgeroepen tot het ‘Beste Luchthaven ter wereld‘ door Skytrax.”

Als wereldwijde hub biedt een tussenstop in Doha passagiers een ideale kans om naar talloze bestemmingen over de hele wereld te reizen. De verbindingen tussen België en Azië zijn bijzonder geoptimaliseerd, waardoor passagiers vlotte en efficiënte overstappen hebben naar hun eindbestemmingen.

Vluchtschema (dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag):

  • Brussel (BRU) naar Doha (DOH) – QR196 – Vertrek 09:05; Aankomst 16:15
  • Doha (DOH) naar Brussel (BRU) – QR195 – Vertrek 01:45; Aankomst 7:20

Dagelijks vluchtschema:

  • Brussel (BRU) naar Doha (DOH) – QR194 – Vertrek 16:35; Aankomst 23:45
  • Doha (DOH) naar Brussel (BRU) – QR193 – Vertrek 09:20; Aankomst 14:55
Lees ook: Brussels Airlines stelt nieuw Tomorrowland-vliegtuig voor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *