PLAY vliegt vanaf 28 mei weer naar Brussel

PLAY Airlines, de budgetluchtvaartmaatschappij uit IJsland, heeft bekendgemaakt vanaf 28 mei weer vluchten van en naar Brussel aan te bieden. Het is het derde jaar op rij dat PLAY tijdens het zomerseizoen vluchten tussen Brussel en Reykjavik aanbiedt voor reizigers die zowel IJsland als Noord-Amerika willen bezoeken.

Van 28 mei tot 7 september worden er drie wekelijkse vluchten aangeboden, op dinsdag, donderdag en zaterdag. De vlucht vertrekt om 12.30 uur vanuit Brussel en landt in Reykjavik na 3 uur en 20 minuten, om 13.50 uur lokale tijd. De terugvlucht vertrekt om 06.10 uur vanuit Reykjavik en komt om 11.30 uur aan in Brussel, met een vergelijkbare vliegtijd.

PLAY voerde haar eerste vlucht uit in 2021 en is sindsdien flink uitgebreid. De luchtvaartmaatschappij beschikt nu over een moderne vloot van 10 Airbus A320/321neo-toestellen.

Gratis tussenstop in IJsland

Passagiers die met PLAY reizen tussen Europa en Noord-Amerika kunnen zonder extra kosten een tussenstop maken in IJsland. Hierdoor kunnen reizigers twee bestemmingen in één reis verkennen. Dankzij de centrale hub van PLAY, waarbij alle vluchten via IJsland gaan, kunnen passagiers tot 10 dagen in IJsland verblijven om de adembenemende natuurwonderen zoals watervallen, geisers, warmwaterbronnen, gletsjers en het noorderlicht te ontdekken.

Vluchten naar de Verenigde Staten en Canada

Naast meer dan 30 Europese bestemmingen biedt PLAY ook vluchten aan naar diverse steden in Noord-Amerika, zoals Baltimore, Boston, New York, en Washington DC in de Verenigde Staten. De maatschappij vliegt ook naar Toronto in Canada.

Foto’s @ Play Airlines

Lees ook: Roadtrip langs de schoonheid van het IJslandse winterwonderland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *