Website Brussels Airlines krijgt gebruiksvriendelijke lay-out

Brussels Airlines heeft haar website geïntegreerd op een gezamenlijk platform van de Lufthansa Groep. Terwijl de website nog steeds alle bekende functies en de rode en blauwe Brussels Airlines kleuren bevat krijg je nu een groter aanbod te zien, met ook vluchten van andere maatschappijen in de Lufthansa Group.

brussels airlines

Dankzij de overstap naar een gezamenlijk platform voor de hele groep, toont de nieuwe responsive website van Brussels Airlines nu de laagste tarieven binnen de hele Lufthansa groep voor elke route, in plaats van alleen het laagste tarief bij Brussels Airlines. Hierdoor krijg je meer keuze bij het kiezen van je vlucht.

Dankzij een verbeterde zoekfunctie kan je nu ook vluchten zoeken op basis van de beste prijs, de activiteiten die je er kan beleven, het budget of de regio. Makkelijk voor als je er eens tussenuit wil maar nog niet weet waarheen.

Bovendien keert de eerder bekende bagagecalculator terug in een verbeterde versie. Zo kan je nu niet alleen de toegestane bagage controleren voor vluchten met Brussels Airlines, maar ook voor vluchten met de luchtvaartmaatschappijen Austrian, Lufthansa en SWISS. De gratis hoeveelheid bagage en de kosten voor extra bagage zijn afhankelijk van de route en de geboekte reisklasse of tarief, die beide eenvoudig te berekenen zijn door de vluchtgegevens in te voeren.

Ook nieuw is de loungezoeker, waarmee je kan nagaan welke lounges beschikbaar zijn op de luchthaven waar je aankomt en vertrekt. Check-in deadlines helpen je bij het beslissen wanneer je het best naar de luchthaven gaat, moet inchecken of je bagage inchecken voor je vlucht. Met drie eenvoudige muisklikken kan je de regels en aanbevelingen voor elke vlucht van de Lufthansa Group raadplegen.

Voor Miles & More klanten is er nog een extra voordeel: zij kunnen inloggen op de Brussels Airlines website, hun mijlensaldo checken, een overzicht krijgen van hun online reservaties en sneller reserveren dankzij vooraf ingevulde passagiersgegevens.

Met deze nieuwe functies verhoogt Brussels Airlines de toegankelijkheid en het gebruikscomfort op de website. Deze stap kadert in een groter project om de processen en het systeemlandschap te harmoniseren met dat van de Lufthansa groep, een belangrijke synergie die voor Brussels Airlines en haar klanten een grote meerwaarde betekent, omdat toekomstige ontwikkelingen en verbeteringen binnen de groep op deze manier ook beschikbaar zullen zijn voor Brussels Airlines.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *