Oceania Cruises biedt meer lange cruises aan

Oceania Cruises speelt in op de groeiende populariteit van lange cruises. Zo biedt de luxerederij reizigers nu al de kans om de unieke 180 dagen durende Around the World cruise voor 2024 te boeken. Tegelijkertijd introduceert de rederij een viertal hoogwaardige Grand Voyage cruiseprogramma’s.

oceania cruise

Aan boord van de zeven kleinschalige luxueuze schepen van Oceania Cruises kunnen fijnproevers in alle luxe en comfort genieten van de beste gastronomie op zee en vaarroutes die gericht zijn op het ontdekken en ervaren van bestemmingen wereldwijd.

De luxerederij speelt in op de groeiende populariteit van lange cruises en biedt reizigers nu al de kans om de unieke 180 dagen durende wereldcruise voor 2024 te boeken. Daarnaast introduceert de rederij voor dat jaar ook al een viertal hoogwaardige Grand Voyage cruiseprogramma’s.

Cruise rond de wereld in 180 dagen

Op 14 januari 2024 vertrekt Oceania’s Insignia van Los Angeles naar New York. Gedurende een half jaar bezoekt het luxeschip maar liefst 96 bestemmingen en 100 UNESCO werelderfgoed-locaties in 34 landen. Tijdens haar reis rond de wereld doorkruist Insignia drie oceanen en 15 wereldzeeën. Met maximaal slechts 684 gasten aan boord maakt het schip niet minder dan 24 overnight stops op paradijselijke plekken zoals Hawaii en Frans-Polynesië. Ook de Nieuw-Zeelandse fjorden en Aziatische parels als Bali, Vietnam en Japan staan op het programma. Vervolgens vaart het schip richting het Arabisch Schiereiland, het Middellandse Zeegebied en Noord-Europa alvorens de Atlantische oversteek naar New York te maken.

De Around the World cruise is boekbaar vanaf € 41.699 p.p. en inclusief talrijke extra’s, zoals Oceania’s Olife Choice faciliteiten. Dat komt per cruisedag neer op slechts € 230 op basis van volpension!

Vier unieke Grand Voyages

De laatste jaren genieten cruises met een langer traject een toenemende populariteit. Oceania Cruises speelt daarop in met nieuwe Grand Voyages. Deze reizen variëren van 72 tot 82 dagen.

De Grand Voyages die voor 2024 nu al boekbaar zijn vanaf € 14.889 p.p. hebben verschillende routes en vaargebieden. Tussen oktober 2023 en februari 2024 is er keuze uit vier Grand Voyages, die stuk voor stuk het mooiste van de wereld laten zien.

Zo bezoekt de Grand Pacific Expedition iconische steden in Australië, Zuidoost- en Oost-Azië, en gaat de Odyssey of Discoveries van Abu Dhabi naar Tokyo met stops op het Arabisch Schiereiland, in India en Zuidoost-Azië.

De Epic Eastern Explorer brengt reizigers van Mumbai naar Tokyo. Tijdens de reis staan bezoeken aan de Malediven, Sri Lanka, Singapore, Bangkok, Seoel, Myanmar en Vietnam op het programma. De Ultimate Exotic Traveler tenslotte brengt gasten op weg van Papeete naar Kaapstad via diverse eilanden in de Stille Oceaan, Sydney, Komodo National Park en Zuid-Afrikaanse wildparken.

De Grand Voyages hebben zeer aantrekkelijke extra’s zoals gratis luchthaventransfers, gratis fooien en boordkrediet. Daarnaast kan je ook kiezen uit tal van gratis landexcursies, een drankenpakket of extra boordkrediet. Gedetailleerde informatie over de Around the World cruise en de Grand Voyages is beschikbaar op de website van Oceania Cruises.

Promotie voor soloreizigers  

Oceania Cruises biedt tot 31 maart 2022 een aantrekkelijke promotie voor soloreizigers. Tijdens deze periode wordt op geselecteerde cruises een toeslag van slechts 50% aangerekend.

Vanzelfsprekend geldt voor deze geselecteerde cruises ook het welbekende OLife Choice forfait waarbij je kan kiezen uit ofwel gratis excursies, boordkrediet of een drankenpakket. Uiteraard zijn internet, de specialiteitenrestaurants, de overheerlijke Illy koffie, fitness en roomservice steeds inbegrepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *