Cunard benoemd Matt Gleaves tot VP, Commercial – Noord-Amerika en Austraal-Azië

Luxecruisemerk Cunard heeft Matt Gleaves benoemd tot VP, Commercial – North America en Australasia. Hij zal leiding geven aan de groei van het bedrijf op een moment waarop de capaciteit van de vloot met meer dan 40% toeneemt.

Matt Gleaves werkt sinds 2010 voor Carnival UK en sinds 2017 in het leiderschapsteam van Cunard, meest recentelijk als VP, International Development and Planning. Hoewel Gleaves eerder heeft gewerkt met de Noord-Amerikaanse en Australaziatische operaties, zal hij zich met deze benoeming volledig toeleggen op de rol en gevestigd zijn vanuit het kantoor in Santa Clarita, Californië. Hij zal verantwoordelijk zijn voor alle aspecten van verkoop, marketing, inkomstenbeheer, klantenservice en gastenrelaties voor Noord-Amerika, Canada, Australië, Japan en de hele Aziatische regio. Gleaves zal rapporteren aan Sture Myrmell, President, Carnival UK.

“Noord-Amerika is altijd van fundamenteel belang geweest voor het succes van Cunard. De Australische regio is een belangrijk onderdeel van het merk geworden en dat belang zal nog aanzienlijk toenemen. Ons nieuwe schip, Queen Anne, arriveert begin 2024, we verhogen onze afvaarten in Alaska, Australië en Japan, en gezien de unieke aantrekkingskracht van het merk zien we verdere mogelijkheden om het aantal gasten in deze regio’s te laten groeien door te varen met de hele vloot, inclusief op de iconische Transatlantische overtocht op de enige oceaanstomer ter wereld, Queen Mary 2.” Gleaves vervolgt: “We hebben fantastische teams in dienst en investeren verder in alle aspecten van de lokale activiteiten. Ik ben erop gebrand om samen te werken met de lokale reisadviseursgemeenschap en samen te werken aan het ontsluiten van meer van het potentieel van onze iconische lijn.”

Voor zijn aanstelling bij Cunard bekleedde Gleaves senior management posities bij wereldwijde bedrijven IBM, Estée Lauder en VT group.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *