Luxeschepen Riviera en Marina van Oceania Cruises krijgen complete restyling

Twee luxeschepen van Oceania Cruises, Riviera en Marina, krijgen binnenkort een complete restyling. Met de herinspiratie van beide schepen zal Oceania Cruises beschikken over een vloot van gloednieuwe of beter-dan-nieuwe schepen.

oceania cruise

Luxerederij Oceania Cruises heeft een grondige restyling van haar twee recentste schepen aangekondigd. In het kader van het OceaniaNEXT programma kregen de vier intieme schepen – Regatta, Nautica, Insignia, Sirena – eerder al een complete make-over. Met de herinspiratie van Riviera en Marina, die elk plaats bieden aan 1.210 gasten, zal de rederij over een vloot van gloednieuwe of beter-dan-nieuwe schepen beschikken.

“Bij Oceania Cruises blijven we de lat hoger leggen en de gastervaring bij elke gelegenheid naar een hoger niveau tillen. Of het nu gaat om innovatieve nieuwe culinaire concepten, meeslepende nieuwe bestemmingservaringen of het presenteren van schepen die niet alleen beter zijn, maar ook beter-dan-nieuw, Oceania Cruises bepaalt de norm waarmee anderen worden beoordeeld,” aldus Howard Sherman, president & CEO van Oceania Cruises.

Complete restyling van alle ruimtes

De suites en kajuiten van Riviera en Marina worden opnieuw ontworpen om een ​​stralend en weelderig wooncomfort te bieden. Na de restyling zal elk oppervlak van elke suite en passagierskajuit volledig nieuw zijn. Op maat gemaakte meubels, exotische stenen, gepolijste houtafwerkingen en designaccessoires zullen de volledig getransformeerde gastenverblijven een vleugje elegantie en verfijning bieden.

De woon- en slaapgedeeltes zullen een luxueus scala aan nieuwe afwerkingen weerspiegelen. Van glanzend Italiaans marmer tot op maat gemaakte stoffen in harmonieuze tinten zullen ervoor zorgen dat de verblijven de moderniteit van een uitnodigend Milanees herenhuis uitstralen. De parelmoerachtige badkamers zullen versierd zijn met glinsterende armaturen en voldoende opbergruimte bieden die moeiteloos geïntegreerd wordt.

In de publieke ruimtes zal een opgefrist kleurenpalet, in combinatie met een smaakvolle vernieuwing van stoffen, meubels en verlichtingsarmaturen, de onnavolgbare stijl en het comfort van Oceania Cruises belichamen. Zo zullen Toscaans marmer, boeiende kunstwerken en designmeubels de opnieuw geïnspireerde ruimtes sieren.

De eetgelegenheden krijgen een nieuw vleugje elegantie en comfortabele verfijning om waardige podia te creëren voor The Finest Cuisine at Sea. De vernieuwde Grand Bar zal zich specialiseren in verleiding door middel van een nieuwe cocktails. The Grand Dining Room zal nog grootser worden dankzij haar nieuwe boterzachte lederen feauteuils, glinsterende kroonluchter en pluche tapijten. In de Polo Grill zullen de lederen stoelen en gepolijste houten lambrisering, nieuwe pluche vloerbedekking, prachtige nieuwe wandbekleding en weelderige draperieën een geheel nieuwe maar heerlijk vertrouwde achtergrond creëren voor de beste steakhouse-ervaring op zee. Gasten die graag buiten eten zullen nog meer mogelijkheden krijgen om al fresco te dineren. Naast het ontspannen, op de kust geïnspireerde Terrace Café en de barbecueverleidingen van Waves Grill, zal een heerlijke Trattoria een scala aan houtgestookte pizza’s, heerlijk gegrilde Italiaanse specialiteiten, verleidelijke salades en heerlijke desserts aanbieden.

De vernieuwde Riviera debuteert op 7 december 2022 met een 16-daagse cruise op de Middellandse Zee, de Atlantische Oceaan en de Caraïben van Rome naar Miami. Vanaf daar zal Riviera haar populaire 7- tot 14-daagse reizen van Miami naar het Caraïbisch gebied, Mexico en Midden-Amerika hernemen. Eind maart 2023 keert het schip terug naar Europa om vervolgens richting het Verre Oosten te varen.

Marina debuteert op 13 november 2023 tijdens een 7-daagse cruise van Barcelona naar Lissabon. Vanuit Lissabon gaat Marina naar Miami, waar ze op 3 december 2023 haar jaarlijkse seizoen in Zuid-Amerika aanvangt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *