MSC World Europa krijgt verbeterde en futuristische MSC Yacht Club

MSC World Europa wordt voorzien van een extra grote, futuristisch uitgevoerde Yacht Club die luxueuzer is dan ooit en verbeterde openbare ruimtes heeft. Tegelijkertijd biedt de Yacht Club plaats aan gloednieuwe, uiterst ruime Owner’s Suites en een privébuitenruimte van 1.700 m2 met een groot zonnedek dat twee verdiepingen beslaat.

Dit jaar verwelkomt MSC Cruises de langverwachte MSC World Europa in haar vloot. Het eerste schip in de baanbrekende World Class-serie introduceert een volledig nieuw cruiseplatform met toekomstbestendige maritieme en hospitality-technologieën aan boord, evenals een baanbrekend en ultramodern design. Een van de hoogtepunten van het schip is een verbeterde MSC Yacht Club. Het innovatieve ‘schip in het schip’-concept is een all-inclusive cruise-ervaring die bij de introductie in 2008 een nieuwe standaard zette voor cruisen op topniveau door gasten privacy en exclusiviteit te bieden, maar ook de mogelijkheid om te genieten van alle faciliteiten die een groter schip kan bieden.

Bij het ontwerpen van elk nieuw schip streeft MSC Cruises ernaar om deze ervaring te verrijken en te verbeteren. De MSC Yacht Club op de MSC World Europa zal dan ook een ongeëvenaard comfort bieden, met een grotere openbare ruimte, uitgebreide buitenruimtes, nieuwe stijlvolle suites en een futuristisch ontwerp.

Tot de hoogtepunten van de MSC Yacht Club op de MSC World Europa behoren:

Een totaal vernieuwd zonnedek verdeeld over twee dekken. Gasten hebben volop ruimte om te genieten van de mooiste vergezichten over zee vanaf de voorzijde van het schip. Op het benedendek kunnen gasten ontspannen met een glas champagne van de bar of met een hapje van de grill, terwijl het bovendek plaats biedt aan een privézwembad en bubbelbad waar gasten kunnen genieten van de zon op comfortabele ligstoelen of in een van de stijlvolle privécabana’s.

Twee gloednieuwe, uiterst ruime Owner’s Suites. Deze luxueuze meerkamersuites, die alleen op World Class-schepen te vinden zijn, hebben een totale oppervlakte van meer dan 150 m2 verdeeld over de binnenruimtes en het privébalkon. De weelderige suites bestaan uit een tweepersoons slaapkamer met inloopkast en badkamer, compleet met een full-size luxueus bad. De aansluitende afzonderlijke woon-eetkamer baadt in het licht dankzij ramen van de vloer tot het plafond. Voor de ultieme VIP-ervaring stappen gasten op hun eigen ruime balkon met al fresco eethoek en bubbelbad.

Duplex Suites met dubbel balkon. Deze tweedeks suites bieden een complete verdieping die gericht is op luxueuze ontspanning, met een eethoek, lounge en gastentoilet. Op de bovenverdieping bevindt zich de hoofdslaapkamer met eigen badkamer, compleet met ligbad. Deze speciale duplex suites hebben twee privézonnedekken. Het benedendek biedt een privébubbelbad, zit- en loungeruimte, terwijl het bovendek met comfortabele ligstoelen geschikt is om heerlijk te zonnebaden.

Speciale massageruimtes. Gasten die in de MSC Yacht Club verblijven, hebben toegang tot exclusieve massageruimtes in de hypermoderne MSC Aurea Spa en kunnen onbeperkt gebruikmaken van de thermale zone om zich te laten verwennen.

De MSC Yacht Club-ervaring

Wie in de MSC Yacht Club verblijft, heeft met een keycard exclusief toegang tot de privélounge waar onbeperkt gratis drankjes en heerlijke hapjes geserveerd worden. De keycard geeft ook toegang tot het gastronomische privérestaurant, dat is geopend voor ontbijt, lunch en diner. Op het à-la-cartemenu staan specialiteiten van de chef, met een ruime keuze aan verfijnde gerechten, vergezeld door een uitgebreide wijnkaart.

Deze elegante ruimtes met een toekomstgericht ontwerp, bieden een ononderbroken panoramisch uitzicht vanaf de voorzijde van het schip. En na het ontspannen met een glas champagne op de klanken van livemuziek, een traditionele afternoon tea of na een dag vol belevenissen aan wal, kunnen gasten zich terugtrekken in hun ruime, prachtige suite.

Volledig gepersonaliseerde service is standaard, met dag en nacht de beschikking over een butler die snel de persoonlijke voorkeuren van elke gast leert kennen en op warme, vriendelijke en onopvallende wijze service verleent. Een speciale conciërge staat klaar om aan alle wensen te voldoen. Van het reserveren van een diner of spabezoek tot dagelijkse krantenbezorging, geen verzoek is te groot of te klein.

Om het exclusieve gevoel compleet te maken, is er een privézonnedek met zwembad, comfortabele ligstoelen, schaduwrijke cabana’s en bubbelbad. In de nabijgelegen bar en grill kunnen gasten terecht voor een welverdiende cocktail, glas champagne of een hapje.

Voor meer details en boekingen kan je terecht op de website MSC Cruises.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *