MSC Seascape zal 6 totaal nieuwe shows en interactief entertainment bieden

MSC Seascape, het nieuwste Seaside Class-schip van MSC Cruises, zal eindeloze uren entertainment, nieuwe themashows en spannende interactieve ervaringen aanbieden. In het Chora Theater zullen 6 nieuwe productieshows te zien zijn.

MSC Cruises heeft details onthuld van het nieuwe entertainmentaanbod aan boord van de MSC Seascape, waaronder zes fantastische nieuwe producties die speciaal zijn ontworpen voor het Chora Theatre. Wanneer MSC Seascape in november van dit jaar begint te varen zal het innovatieve nieuwe vlaggenschip van Seaside Class eindeloze uren exclusief entertainment bieden.

Steve Leatham, MSC Cruises Global Head of Entertainment, zegt hierover: “MSC Seascape is een geweldige nieuwe toevoeging aan onze Seaside Class-schepen met enkele van de meest opmerkelijke entertainmentopties die onze gasten ooit hebben gezien. Geïnspireerd door New York City, de thuisbasis van wereldberoemde Broadway-shows en muziekproducties, biedt MSC Seascape spectaculaire nieuwe shows en grootschalige producties die al onze gasten zullen verbazen. Deze nieuwe eersteklas entertainmentopties met uitstekende artiesten, een prachtig podiumontwerp en een uitstekende productiekwaliteit zullen de ervaring aan boord naar een hoger niveau tillen.”

6 nieuwe shows

Het Chora Theater zal de thuisbasis zijn van producties met een hoog niveau. Het spannende programma aan gevarieerde shows zal onder meer zes nieuwe shows bevatten.

  • IMAGINOCEAN – Gasten zullen onder de indruk zijn van deze productie met als thema de oceaan. De show, compleet met lucht- en vliegacts, poppenspel met waterdieren, vocalisten en dansers gekleed in prachtige couturekostuums is volledig geïnspireerd op de zee.
  • DREAMSCAPE – Deze buitenaardse show brengt gasten van het echte leven naar een fantasiewereld met circusartiesten, dansers en zangers, samen met interactieve video’s waarmee het publiek zich echt kan onderdompelen in een denkbeeldige wereld.
  • IN CONCERT – Een cast van uitstekende vocalisten en dansers zal de rockklassiekers uitvoeren die de gasten kennen en waarderen, met flitsende lichten en concertachtige decors die het publiek doen rocken op hun favoriete hits.
  • PREMIERE – Gasten worden meegenomen door de filmgeschiedenis tijdens een show waarin zangers en dansers verschillende filmgenres vieren aan de hand van liedjes uit onvergetelijke films.
  • SHALL WE DANCE – Deze boeiende dansvoorstelling zal een verscheidenheid aan dansstijlen belichten, van latin tot ballroom, tot hedendaags, met technische artisticiteit die de gasten zal verbazen en hen zin zal geven zich in te schrijven voor de volgende dansles aan boord.
  • LOVE BLOOMS – Met meer dan levensgrote kostuums en een bloeiende tuin die tot leven komt, brengt deze show de natuur aan boord met vocalisten, dansers en circusartiesten.

Le Cabaret Rouge

msc seascape cruise schip

Geïnspireerd door de Franse cabaretlounges uit de jaren 1920, zal de Le Cabaret Rouge, helemaal achteraan het schip, baden in een unieke sfeer en gasten laten genieten van onvergetelijke avonden. Gasten worden er uitgenodigd om de heetste nieuwe entertainmentplek op zee te betreden, waar ze een opwindende omgeving zullen ontdekken. Met live optredens, een band, zangers, dansers, aerialists, slangenmensen en nog veel meer speciale acts brengt Le Cabaret Rouge de Roaring 20’s weer tot leven. Een unieke en onvergetelijke beleving waar nog lang over nagepraat zal worden.

Levendig entertainment, van ’s morgens vroeg tot s’ avonds laat

Naast de nieuwe shows die elke avond worden aangeboden, biedt MSC Seascape een verscheidenheid aan eersteklas interactieve entertainmentopties voor alle leeftijden. Zo zullen er 21 verschillende thema-avonden aan boord plaatsvinden, elk compleet met hun eigen opmerkelijke kostuums en decoraties, waaronder Country Night, Star for a Night en Hollywood Night.

Bovendien zal er tijdens alle uren van de cruise geen gebrek zijn aan spannende hightech-ervaringen, van de allereerste ROBOTRON-amusementsrit en een raftingsimulator tot een interactieve XD-bioscoop en een virtuele Formula Racer-simulator. Om de cruise-ervaring compleet te maken, zijn er de klassieke feesten waar gasten naar uitkijken aan boord, waaronder de Sunshine Party, White Party en Gala Night.

Net als op de in 2021 geïntroduceerde MSC Seashore zullen gasten aan boord van MSC Seascape ook het populaire Dueling Pianos-concept kunnen ontdekken.

Meer details over het entertainment en de routes van MSC Seascape vind je op de website van MSC Cruises.

Lees ook: Le Havre bouwt drie nieuwe cruiseterminals

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *