Volgende bestemming: Vakantiesalon 2023

Deze week opent het Vakantiesalon, de grootste vakantiebeurs in België, opnieuw zijn deuren op Brussels Expo. Dit jaar staat Corsica in de schijnwerpers. Een eiland waar rond cultuur, natuur en avontuur in elk seizoen iets te beleven valt. Voor de bezoekers is er van alles te ontdekken: van watersport tot kamperen, van wandel- en fietstochten tot reizen op maat. Fijnproevers kunnen bovendien genieten van heerlijke specialiteiten van de verschillende partners.

vakantiesalon
Een bron aan inspiratie en goede plannen

Tijdens het Vakantiesalon nemen meer dan 250 exposanten onder één dak de bezoekers mee op ontdekkingsreis naar bijzondere plaatsen, onbekende geuren en smaken, unieke avonturen en nieuwe expedities. Bezoekers worden er ondergedompeld in de cultuur en natuur van hun droombestemming. Gedurende vier dagen kunnen zij vragen stellen aan experts uit de sector en in gesprek gaan met andere globetrotters.

Aan boord voor het eiland van de schoonheid

Dit jaar zet het Vakantiesalon Corsica in de schijnwerpers. Het eiland is bezaaid met kleurrijke steden, zowel in het gebergte als langs de kust, die in de vier seizoenen ontdekt kunnen worden. Het eiland van de schoonheid staat in het teken van activiteiten die aangepast zijn aan de wensen van elke reiziger: verfijnde gastronomie, lokale producten, adembenemende uitzichten, sportieve activiteiten…

Thema’s 2023

Elk jaar wordt het Vakantiesalon gekenmerkt door verschillende thema’s. Watersporten, die op Corsica volop worden beoefend, krijgen tijdens deze editie extra aandacht. Daarnaast is er ook het thema Walk & Bike, dat zowel voor beginners als voor gevorderden toegankelijk is. En tenslotte, na inspanning volgt ontspanning. Daarom zullen op het Food Travel Festival culinaire standen staan met specialiteiten van bij ons, maar ook uit andere streken.

De Camp’in & Out zone wordt dit jaar opnieuw ingericht. Het is de ideale ontmoetingsplaats waar kampeerders die dezelfde passie delen met elkaar in gesprek kunnen gaan.

Praktische info: Vakantiesalon – donderdag 2 tot en met zondag 5 februari 2023, van 10u tot 18u in Paleis 5 & 6 van Brussels Expo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *