Cruise & Golf: Costa Cruises lanceert uniek aanbod voor golfliefhebbers

Costa Cruises lanceert een nieuwe cruiseformule waarbij golfliefhebbers kunnen spelen op enkele van de mooiste golfclubs in de westelijke Middellandse Zee. Tegelijkertijd wordt de Italiaanse rederij de officiële partner van de Ryder Cup, het belangrijkste golftoernooi ter wereld.

Cruise & Golf

Costa Cruises lanceert een geweldig nieuw aanbod dat speciaal ontworpen is voor golfliefhebbers en hun gezinnen. Dankzij de nieuwe formule Cruise & Golf kunnen ze een unieke golfervaring combineren met de ontspanning en het plezier van een cruisevakantie aan boord van Costa Smeralda, het meest innovatieve schip in de vloot.

Door de Cruise & Golf-formule te boeken krijgen golfliefhebbers de kans om tijdens hun cruise te spelen op enkele van de mooiste golfclubs in Italië, Frankrijk en Spanje. Tegelijkertijd kunnen de gezinnen tijdens hun vakantie genieten van de diensten aan boord of prachtige plekken ontdekken dankzij de excursies die door de rederij worden georganiseerd.

Tee off op de mooiste golfclubs van Europa

Met het nieuwe Cruise & Golf kunnen golfliefhebbers tijdens hun cruisevakantie spelen op enkele van de mooiste golfclubs van Europa. In Italië kunnen ze bijvoorbeeld een balletje slaan op de Marco Simone-golfclub, de officiële thuisbasis van de Ryder Cup 2023. Daarnaast kunnen ze ook terecht op de Golf Nazionale, het technische centrum van de Italiaanse Golffederatie; Olgiata Golf, die verschillende keren de Italian Open heeft georganiseerd; Acquasanta Golf, één van de oudste golfclubs van Italië; en de Golf Club Garlenda. Deze laatste is omgeven door oude olijfgaarden en dennenbossen in de prachtige westelijke Ligurische Rivièra.

In Spanje behoort een partijtje golf in de Real Club de Golf El Prat, die de Spaanse Open 10 keer heeft georganiseerd tot de mogelijkheden, net als de PGA de Catalunya, de nummer 1 onder golfclubs in Spanje en één van de top vier clubs in Europa. Ook Son Gual, één van de beste golfclubs in continentaal Europa en golfclub Alcanada, beide op Mallorca zijn een aanrader. Deze laatste werd ontworpen door de bekende Amerikaanse architect Robert Trent Jones Jr. en biedt een prachtig uitzicht op de zee. Er kan in Mallorca nog meer gegolfd worden bij Arabella Golf, met zijn drie prachtige banen Son Vida, Son Quint en Son Muntaner.

In Frankrijk staan bijvoorbeeld de Golf d’Aix Marseille, waar de meest prestigieuze nationale toernooien worden gehouden; de Golf Bastide de la Salette, met een spectaculair uitzicht over de Garlaban-bergketen en Marseille; de Golf d’Aix-en-Provence; en de Golf Sainte Baume op de keuzelijst.

Een complete golfervaring

De Cruise & Golf-formule van Costa Cruises stelt golfliefhebbers in staat te genieten van een complete golfervaring. Naast de zogenaamde green fees omvat de formule een reeks speciale diensten die zijn ontworpen om gasten te helpen om ten volle te genieten van de golf- en cruise-ervaring. Zo kunnen ze gebruikmaken van een speciale transfer van het schip naar de golfclub en terug. Bovendien genieten ze van voorrang bij het in- en ontschepen aan het begin en einde van de cruise. Daarnaast is er vervoer op maat en opslag van de golfuitrusting aan boord. In de kajuit wacht een speciaal welkomstpakket. Daarbovenop kunnen de golfliefhebbers en hun families genieten van de uitzonderlijke verscheidenheid aan restaurants aan boord van Costa Smeralda, inclusief het Archipelago restaurant. Hier kunnen ze genieten van menu’s die speciaal voor Costa zijn samengesteld door drie topchefs: Bruno Barbieri, Hélène Darroze en Ángel León. Daarnaast kunnen ze ook nog een ​​scala aan behandelingen uitproberen in het Solemio spa en schoonheidssalon aan boord.

Het nieuwe Cruise & Golf-aanbod is vanaf mei 2022 beschikbaar op de Costa Smeralda-cruises in de westelijke Middellandse Zee. Tijdens deze cruises meert het schip aan in Savona, Marseille, Barcelona, ​​Palma de Mallorca, Palermo en Civitavecchia/Rome.

Om van het nieuwe aanbod gebruik te maken dienen gasten één van de twee golfpakketten aan hun boeking toe te voegen. Het Cruise & Golf-pakket is inclusief drie of vier green fees, respectievelijk voor toegang tot enkele van de meest bekende en populaire golfclubs in de Middellandse Zee.

Sponsor van de Ryder Cup 2023

Samen met de lancering van haar nieuwe Cruise & Golf-aanbod maakt de Italiaanse rederij ook bekend dat ze een exclusieve samenwerking gestart is met de Ryder Cup. Deze golfwedstrijd tussen twaalf Europese en twaalf Amerikaanse spelers wordt beschouwd als het belangrijkste golftoernooi ter wereld.

Costa Cruises is uitgeroepen tot ‘Official Cruise Line of the Ryder Cup 2023’. Het toernooi wordt van 29 september tot 1 oktober 2023 voor het eerst in Italië georganiseerd op de Marco Simone Golf & Country Club in Rome.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *