MSC Cruises organiseert het hele jaar door cruises vanuit New York

MSC Meraviglia vaart vanaf april 2023 routes naar de zonovergoten Caraïben, inclusief Ocean Cay MSC Marine Reserve in de Bahama’s, Bermuda tot het adembenemende Canada.

MSC Meraviglia zal vanaf april 2023 de Big Apple als thuishaven kiezen en het hele jaar door naar de Caraïben, Bermuda, New England en Canada varen. Veel van de cruises vanuit New York zullen een bezoek brengen aan Ocean Cay MSC Marine Reserve, het prachtige privé-eiland van MSC Cruises in de Bahama’s.

Deze uitrol moet de aanwezigheid van de rederij binnen de Noord-Amerikaanse markt versterken door de keuze aan schepen en routes vanuit Miami en Port Canaveral/Orlando in Florida aan te vullen. Bovendien zal het gasten de mogelijkheid geven om hun vakantie uit te breiden met een verblijf in New York voor of na hun cruise.

Gianni Onorato, CEO, MSC Cruises, zei: “New York is een van de meest ongelofelijke en levendige bestemmingen ter wereld. Door deze stad het hele jaar door als thuishaven voor de MSC Meraviglia toe te voegen, verstevigen we ons aanbod in Noord-Amerika aanzienlijk. De routes zullen niet enkel onze gasten in de VS sterk aanspreken, maar ook onze internationale vakantiegangers. En gezien het enorme aanbod aan intercontinentale vluchten van en naar de Big Apple zullen deze cruises toegankelijk zijn voor gasten uit de hele wereld.”

“We hebben onze mix van routes zodanig ontworpen om gebruik te maken van de geografische flexibiliteit van New York, zodat onze gasten kunnen genieten van de zon in de Caraïben tijdens het lente- en winterseizoen, naar Bermuda kunnen gaan in het zomerseizoen of naar het noorden kunnen trekken om in de herfst de natuurlijke schoonheid van Canada te aanschouwen. En natuurlijk is er voor gasten die New York willen ontdekken de mogelijkheid om dat voor of na hun cruise te doen om echt het beste uit hun vakantie te halen.”

Hoogtepunten van de New York-route

  • Caraïbische routes van 7 of 8 nachten met haltes in Nassau, de Bahama’s en Ocean Cay MSC Marine Reserve, het prachtige privé-eiland van MSC Cruises dat ook in de Bahama’s ligt.
  • Bermudaroutes van 6 nachten met drie dagen in King’s Wharf en een aantal ontspannende dagen op zee.
  • Noordelijke routes van 10 of 11 nachten met bestemmingen in Boston, Massachusetts; Portland, Maine; Charlottetown, Prince Edward Island; Halifax en Sydney, Nova Scotia; en Saint John, New Brunswick. Routes van 11 nachten omvatten een extra halte in Newport, Rhode Island.

Meer informatie over de afvaarten vanuit New York vind je op de website van MSC Cruises.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *