THE LOFT by Brussels Airlines and Lexus verkozen tot ‘Europe’s Leading Airline Lounge’

THE LOFT by Brussels Airlines and Lexus is voor het vierde jaar op rij verkozen tot ‘Europe’s Leading Airline Lounge’. De lounge blijft zich ontwikkelen en verwelkomt nu een gloednieuwe kinderhoek.

Voor het vierde jaar op rij is THE LOFT op Brussels Airport – gecreëerd en gemanaged door Brussels Airlines en Lexus – op de prestigieuze World Travel Awards uitgeroepen tot ‘Europe’s Leading Airline Lounge‘. THE LOFT werd tot winnaar gestemd door zowel loungegasten als professionals uit de reisindustrie.

Voor Peter Gerber, CEO van Brussels Airlines, is het ontvangen van de prijs een teken van waardering voor de service die de luchtvaartmaatschappij haar klanten biedt. “Het ontvangen van deze prestigieuze prijs – waarvoor gestemd werd door professionals uit de reis- en toerismesector én door klanten – voor het vierde jaar, is een erkenning voor ons altijd gastvrije personeel. Zij zetten zich in om onze gasten een unieke ervaring te bieden in THE LOFT, zelfs in uitdagende omstandigheden. Het is altijd onze missie geweest om, samen met onze partners die gedreven worden door de hoogste kwaliteit, onze klanten het gevoel te geven dat ze goed verzorgd worden.”

THE LOFT is een uniek loungeconcept waarbij reizigers comfort, technologie en design ervaren met een mix van ‘Belgitude’ en Japanse gastvrijheid.

Op een oppervlakte van meer dan 2.000 m² biedt THE LOFT plaats aan maximaal 500 gasten. De lounge is verdeeld in zones met verschillende sferen en functies, waaronder een centrale bar, zitzones en een break-out ruimte die ideaal is voor wie onderweg wil werken.

Loungegasten kunnen genieten van een veelheid aan faciliteiten waaronder SPA Grohe douchesuites, slaapruimtes met sterrenhemel en LS Shiatsu-effect massagestoelen. Ook kunnen ze genieten van Belgische delicatessen met een masterclass onder leiding van een Neuhaus maître chocolatier.

Gloednieuwe kinderhoek

The Loft blijft zich ontwikkelen en opende midden september een gloednieuwe, aparte kinderhoek in smurfenthema. De kinderen van loungegasten kunnen nu spelen, lezen of knutselen in hun eigen privéhoekje.

Deze ruimte zal ook ‘Unaccompanied Minors’ verwelkomen, kinderen die zonder hun ouders met Brussels Airlines reizen en die soms enkele uren op de luchthaven doorbrengen tijdens hun overstap.

Lees ook: Brussels Airport en Brussels Airlines lanceren nieuwe baggage drop-off

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *