Brussels Airport wint prijzen op World Routes event in Las Vegas

Op het World Routes event in Las Vegas in de Verenigde Staten heeft Brussels Airport de algemene World Routes 2022 Marketing Award en ook de World Routes Award in zijn categorie gewonnen. Brussels Airport won deze overall award eerder al in 2012, 2014 en 2018. Brussels Airport is de enige luchthaven die deze award vier keer won.

Brussels Airport heeft twee World Routes awards in ontvangst mogen nemen op het World Routes event in Las Vegas. Brussel was de winnaar van de categorie 5 tot 10 miljoen passagiers (op basis van gegevens voor 2021) en kreeg toen ook de Overall Award.

De prestigieuze internationale prijs beloont de luchthaven voor haar succesvolle netwerkstrategie en routemarketing, aangezien Brussels Airport verschillende nieuwe luchtvaartpartners verwelkomde sinds het begin van de pandemie, met Air Belgium, Transavia en Corendon Airlines die bases openden, en SKY express, PLAY, Flyr , FlyOne en HiSky die operaties opstartten. In 2021 of 2022 werden zestien nieuwe bestemmingen gelanceerd of aangekondigd, waaronder langeafstandsvluchten naar Johannesburg en Kaapstad.

“Ik ben echt trots op ons Aviation Development-team en het uitstekende werk dat ze jaar in jaar uit leveren, dit maakt echt een verschil, vooral in deze turbulente tijden. Ook tijdens de pandemie bleef Brussels Airport gefocust op het in stand houden van de connectiviteit van ons land, om mensen en bedrijven te laten verbinden, en op het geleidelijke herstel van zaken- en vrijetijdsreizen. De World Routes 2022 Overall Award is de erkenning van deze succesvolle strategie en de inspanningen van het team om onze luchtvaartmaatschappijen te ondersteunen”, zei Arnaud Feist, CEO van Brussels Airport Company.

Het World Routes event is het hoogtepunt van het jaar en een ongeëvenaarde ontmoetingsplaats voor luchthavens en luchtvaartmaatschappijen. Brussels Airport was met een grote delegatie aanwezig om de luchthaven voor te stellen aan meer dan 100 luchtvaartmaatschappijen en organisaties.

Lees ook: THE LOFT by Brussels Airlines and Lexus verkozen tot ‘Europe’s Leading Airline Lounge’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *