TUI fly serveert opnieuw gastronomische maaltijden

TUI fly serveert opnieuw gastronomische maaltijden aan boord van haar vliegtuigen voor de passagiers in Fly Deluxe en Deluxe. De nieuwe menu’s zijn opgemaakt in samenwerking met wereldberoemde jonge chef-koks van Jeunes Restaurateurs.

tui fly eten

Dit winterseizoen kunnen Fly Deluxe- (korte en middellange afstand) en Deluxe- (lange afstand) klanten van TUI fly weer genieten van gastronomische maaltijden aan boord. De menu’s zijn samengesteld door de wereldberoemde chef-koks van Jeunes Restaurateurs (JRE). Dit partnerschap werd ook uitgerold voor Vip Selection, het merk binnen TUI dat het luxesegment bedient. Als hoogwaardig onderdeel van een exclusieve vakantie genieten deze reizigers in de lokale restaurants van tal van hotels van JRE-menu’s.

De nieuwe menu’s die aan boord worden aangeboden zijn het resultaat van een nauwe samenwerking tussen twee teams, met name de JRE-chefs en de chef-koks van GateGourmet Brussels, TUI’s inflight cateringpartner. Samen met de afdeling Customer, Cabin and Inflight Services van TUI Airline zorgen ze ervoor dat hun uitgelezen menu’s ook kwalitatief worden geserveerd op een hoogte van 35.000 voet.

Jill Nye, Director of Customer, Cabin and Inflight Services bij TUI Airline: “Nu de Covid-gerelateerde veiligheidsmaatregelen zijn opgeheven, zijn we verheugd om deze culinaire ervaring aan boord opnieuw te kunnen aanbieden. TUI Airline is trots op de samenwerking met Jeunes Restaurateurs en we kijken uit naar de feedback van onze klanten over de nieuwe menu’s”.

De chefs van Jeunes Restaurateurs gebruiken lokale en seizoensgebonden ingrediënten. De maaltijden, gestoeld op Franse finesse, dragen bij tot een luxueuzere vliegervaring. Klanten van Fly Deluxe en Deluxe hebben de keuze tussen een vegetarisch, vlees- of visgerecht.

Op de verre bestemmingen worden de maaltijden voor de terugvlucht naar Brussel samengesteld en bereid door een lokale cateringpartner.

Lees ook: Holland America Line viert 150ste verjaardag met exclusieve De Lijn gin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *