Brussels Airlines serveert opnieuw Neuhaus chocolade aan boord

Na een onderbreking van drie jaar omwille van de Corona pandemie, maken de grote pralinedozen van Neuhaus opnieuw hun intrede aan boord van de langeafstandsvluchten van Brussels Airlines. In de lounge “THE LOFT by Brussels Airlines and Lexus” op Brussels Airport maakt meester-chocolatier Eric Lauwers live pralines en werd een exclusieve “THE LOFT” praline geïntroduceerd.

Brussels Airlines en Neuhaus vliegen sinds 2003 samen één van de meest iconische lekkernijen van België de wereld rond: chocolade. De twee bedrijven delen al 20 jaar gemeenschappelijke waarden zoals passie, klantgerichtheid en uitstekende kwaliteit. Beide merken zullen samen de Belgische ziel en identiteit, de zogenaamde ‘belgitude‘, verder blijven promoten.

“Onze samenwerking met Neuhaus is een van de langstlopende in ons bestaan. Chocolade past perfect bij waar wij als luchtvaartmaatschappij voor staan: 100% Belgische passie en kwaliteit. Alleen al op onze langeafstandsvluchten kunnen meer dan 300.000 businessclass passagiers proeven van een Belgisch topproduct.” ​- Nicolas Iritcity, Inflight Product Manager, Brussels Airlines.

Dankzij deze unieke samenwerking geven Brussels Airlines en Neuhaus bijna 700.000 reizigers per jaar de kans om Belgische chocolade te ontdekken.

Zeer gewaardeerde geschenkdozen

De samenwerking met Neuhaus zal het meest zichtbaar zijn voor Business Class passagiers. Brussels Airlines herintroduceert de mooie, luxueuze geschenkdoos met 12 pralines van pure, witte en melkchocolade na een afwezigheid van drie jaar.

“We zijn erg blij dat we de Business Class passagiers van Brussels Airlines opnieuw hun favoriete chocolade aan boord kunnen aanbieden, een uniek geschenk dat door veel reizigers duidelijk werd gemist. Ze kunnen zichzelf, hun familie, vrienden of zakenrelaties ermee verwennen. De originele Belgische Chocolade is terug aan boord om onze klanten te verwennen.” ​- Alexandra Bevernage, Travel Retail Director, Neuhaus

Meester-chocolatier live aan het werk

Passagiers die de lounge ‘THE LOFT by Brussels Airlines and Lexus’ op Brussels Airport bezoeken, kunnen genieten van een unieke chocolade-ervaring.

In de lounde werkt Brussels Airlines nauw samen met partners zoals Lexus en Neuhaus. Beleving staat hierbij centraal. Trouwe bezoekers weten dat Neuhaus’ meester-chocolatier Eric Lauwers er sinds 2018 live pralines maakt. Jaarlijks worden er meer dan 100.000 pralines geproefd wat goed is voor meer dan 1 ton chocolade gemaakt door de Maître Chocolatier. Sinds februari van dit jaar kan je in de lounge genieten van een speciale praline – een manon gevuld met verse room & koffie omhuld met witte chocolade – die exclusief verkrijgbaar is in de lounge.”

Als “vliegende ambassadeur” van ons land gebruikt Brussels Airlines zoveel mogelijk Belgische producten aan boord van haar vluchten. Naast Neuhaus-chocolade biedt de luchtvaartmaatschappij ook gezonde verse maaltijden en snacks van het Belgische bedrijf Foodmaker, verschillende Belgische bieren en zelfs Belgische frietjes aan boord.

Lees ook: THE LOFT by Brussels Airlines and Lexus verkozen tot ‘Europe’s Leading Airline Lounge’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *