Vier de eindejaarsfeesten in stijl met Oceania Cruises

Oceania Cruises nodigt reizigers uit om de vakantieseizoenen 2023-2023 en 2024-2025 in stijl te vieren aan boord van haar intime luxe schepen tijdens uniek samengestelde reizen in Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten en de tropische Caribische eilanden.

’s Werelds toonaangevende culinaire en bestemmingsgerichte cruisemaatschappij, Oceania Cruises, nodigt reizigers uit voor een unieke reis aan boord van zeven van haar kleine, luxueuze schepen. Met meer dan 40 afvaarten die vertrekken vanuit Miami, Lima, Sydney, Singapore, Abu Dhabi of Dubai tijdens de vakantieseizoenen 2023-2024 en 2024-2025, kunnen gasten zich onderdompelen in de culturele rijkdom van een groot aantal verleidelijke bestemmingen.

Deze boeiende verzameling van unieke reisroutes biedt een vakantiebestemming voor elk type reiziger, van het verkennen van de ongerepte stranden van het Caribisch gebied tot het ontdekken van de levendige energie van Latijns-Amerika en van het genieten van exotische eilanden in Polynesië en topbestemmingen in Australië tot het vertrekken naar verleidelijke Arabische avonturen.

De festiviteiten beginnen van zodra gasten aan boord stappen van een van de intieme schepen van Oceania Cruises. Alle schepen zijn versierd met betoverende seizoensdecoraties, glinsterende lichtjes, feestelijke slingers, elegant gedecoreerde kerstbomen en adembenemende peperkoekdorpjes.

Vreugdevol entertainment omvat het voorlezen van ‘Het was de nacht vóór Kerstmis’ op kerstavond, bezoeken van de Kerstman en zijn helpers, charmante kerstliederen, glinsterende avondshows op kerstavond en eerste kerstdag, een mooie ceremonie voor de verlichting van de Menora en speciale vieringen op zowel kerstavond als eerste kerstdag.

Reizigers kunnen het nieuwe jaar in stijl inluiden met entertainment over het hele schip, waaronder bijvoorbeeld ongelooflijke aftelfeestjes met een speciale champagnetoost om middernacht, en een decadente galabrunch op nieuwjaarsdag met volop weelderige desserts, variërend van taarten en tortes tot cheesecakes, macarons en lichte en luchtige soesjes.

De gezellige culinaire feesten aan boord van de vloot van kleine, luxe schepen maken de belofte van de lijn van The Finest Cuisine at Sea waar, van traditionele advocaat tijdens het ontbijt op eerste kerstdag tot een voortreffelijk Chanoeka-dinermenu in The Grand Dining Room, heerlijke high tea’s en een traditioneel Kerstdagdiner feilloos bereid door de beste chef-koks op zee.

Feestelijke reizen

“Cruisen aan boord van een luxueus schip vol feestelijke menu’s, glinsterende decoraties en feestelijk entertainment is een buitengewone manier om de feestdagen door te brengen”, zegt Frank A. Del Rio, president van Oceania Cruises. “Onze verzameling feestelijke routes verkent verleidelijke locaties over de hele wereld en creëert herinneringen die een leven lang meegaan.”

Een van de hoogtepunten van dit eindejaar is een exotisch 12-daags Caribbean Wanderlust-avontuur aan boord van het nieuwe schip Vista. De rondreis begint op 18 december 2023 in Miami en bezoekt de verleidelijke eilanden Dominica, St. Lucia en meer.

Andere hoogtepunten zijn onder meer een rondreis met vertrek op 17 december vanuit Miami aan boord van Insignia, een 24-daagse reis van Lima naar Buenos Aires aan boord van Marina en een 10-daagse reis van Abu Dhabi naar Mumbai aan boord van Riviera.

Contacteer ons voor meer informatie over het luxe aanbod, de voortreffelijk vervaardigde keuken en de vakkundig samengestelde reiservaringen van Oceania Cruises.

Lees ook: Twee Pinnacle-klasse schepen van Holland America Line krijgen Rotterdam als thuishaven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *