My Emirates Pass biedt honderden aanbiedingen in Dubai deze winter

Wie de komende maanden met Emirates gaat genieten van de winterzon kan gebruikmaken van zijn Emirates instapkaart voor exclusieve aanbiedingen op honderden locaties in Dubai en de Verenigde Arabische Emiraten.

Luchtvaartmaatschappij Emirates heeft de terugkeer van de populaire My Emirates Winter Pass aangekondigd. Vanaf 1 november 2023 tot 31 maart 2024, stelt de My Emirates Winter Pass passagiers in staat om met hun instapkaart exclusieve kortingen te ontvangen bij restaurants, luxe spa’s, winkels met grote namen, privé zwembaden, stranden en nog veel meer in Dubai en de Verenigde Arabische Emiraten.

My Emirates Pass

Emirates passagiers die naar Dubai vliegen of via Dubai reizen, kunnen simpelweg hun instapkaart en een geldige vorm van identificatie tonen. Hiermee kunnen ze geweldige aanbiedingen ontgrendelen voor enkele van de grootste familie-attracties, zoals At The Top Burj Khalifa, Aquaventure-waterparken bij Atlantis The Palm, IMG Worlds of Adventure, Dubai Parks & Resorts en City Sightseeing evenals vele andere attracties. Als een passagier online heeft ingecheckt en de mobiele instapkaart naar de Emirates App of Wallet heeft gedownload, is het belangrijk om een screenshot te maken van de instapkaart. Zodra de vlucht voorbij is, verdwijnt de instapkaart uit de apps. De instapkaart is nodig om toegang te krijgen tot de deelnemende locaties. Alle aanbiedingen van My Emirates Pass kan je hier bekijken.

Winterzon in Dubai 

Met prachtig weer en honderden ongelooflijke aanbiedingen biedt Dubai een overvloed aan keuze voor iedereen die op zoek is naar de winterzon. Van ontspanning bij het zwembad tot gezellige uitjes voor het hele gezin in overdekte themaparken en waterparken, er is altijd wel iets te doen in Dubai. Zo kan je in november naar het DP World Tour Championship. December is dan weer de maand bij uitstek voor shopaholics. Tijdens het wereldberoemde Dubai Shopping Festival, dat loopt van 8 december 2023 tot 14 januari 2024, geniet je van nog meer aanbiedingen en kortingen. En met de ruime bagagevrijstelling van Emirates, kun je de beste deals comfortabel mee naar huis nemen.

Reis je binnenkort naar de winterzon? De reisgids Dubai & Abu Dhabi van Lonely Planet bevat aanbevelingen voor zowel populaire als minder bekende ervaringen: reis naar de top van de Burj Khalifa, onderhandel in de souks en bewonder meesterwerken in het Louvre Abu Dhabi, om er maar een paar te noemen. Heb je liever alles makkelijk en in klein formaat bij de hand dan is de Lonely Planet Pocket Dubai een aanrader. Voor wie de voorkeur geeft aan een Nederlandstalige reisgids is de Dominicus reisgids – Oman, Dubai en Abu Dhabi een uitstekende keuze. Greet van Deuren reisde meermalen naar het Midden-Oosten en neemt je mee op ontdekking naar Oman en de emiraten Abu Dhabi en Dubai. De reisgids staat boordevol praktische informatie, historische achtergronden, handige overzichtskaarten, sfeervolle foto’s en uitgebreide culturele achtergrondinformatie. Met de Groene Reisgids Weekend – Dubai – Abu Dabi – Verenigde Arabische Emiraten ontdek je alle hoogtepunten tijdens een reis van 4 tot 10 dagen. Een uitgewerkt reisplan bevat meer dan 60 adressen om gezellig te tafelen, een glaasje te drinken, uit te gaan of te shoppen, allemaal met de handige Michelin sterrenbeoordeling en kaarten.

Lees ook: De smaken van de Zweedse herfst: een culinair rondje door Zuid-Zweden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *