CruiseToTravel genomineerd voor Nautical Tourism Award

Na een succesvolle eerste editie in 2022 worden de Nautical Tourism Awards dit jaar de tweede keer uitgereikt. De awards belonen degenen die excelleren op de markten voor nautisch, kust- en maritiem toerisme.

De afgelopen jaren heeft de nautische toerismesector blijk gegeven van een belangrijke vaardigheid: aanpassingsvermogen. Bedrijven in de hele sector zijn erin geslaagd een overschot aan uitdagingen te overwinnen, van door pandemieën opgelegde reisbeperkingen tot de toenemende aandacht voor klimaatvriendelijke praktijken. Innovatie is van vitaal belang voor de sector, en omdat veel bedrijven technologische vooruitgang en duurzame initiatieven omarmen, is dit het perfecte moment voor de nautische toerisme-industrie om te schitteren.

Elk jaar reikt LUXlife Magazine, een premium lifestyle-publicatie dat zich richt op een reeks onderwerpen binnen de luxe lifestyle-industrie, een awards uit die uitmuntendheid op het gebied van luxe erkennen. Zo reikt het magazine bijvoorbeeld de Restaurant & Bar Awards, de Resorts and Retreats Awards, de Hospitality Awards en de Travel & Tourism Awards uit. De Nautical Tourism Awards van LUXlife Magazine belonen degenen die excelleren op de markten voor nautisch, kust- en maritiem toerisme. De award hanteert een breed perspectief op de sector en erkent opmerkelijke bedrijven die deze dynamische industrie helpen nieuwe hoogten te bereiken.

Met grote trots en eer mocht de redactie van CruiseToTravel vernemen genomineerd te zijn in de categorie Cruise & Travel Publication of the Year. Voor de selectie heeft LUXlife Magazine potentiële winnaars onderworpen aan een grondige analyse en beoordeling op basis van verdienste en kwaliteit, ongeacht hun grootte of locatie.

De winnaars van de Nautical Tourism Awards worden in december officieel bekendgemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *