CruiseToTravel wint Nautical Tourism Award

Premium lifestyle magazine LUXlife Magazine heeft de winnaars van de Nautical Tourism Awards van dit jaar bekendgemaakt. CruiseToTravel werd hierbij bekroond als Premier Cruise & Travel Publication of the Year 2023 – Europa.

Elk jaar deelt LUXlife Magazine, een internationaal premium lifestyle-publicatie dat zich richt op een reeks onderwerpen binnen de luxe lifestyle-industrie, prijzen uit ter erkenning van uitmuntendheid op het gebied van luxe. Zo bijvoorbeeld de Restaurant & Bar Awards, de Resorts and Retreats Awards, de Hospitality Awards en de Travel & Tourism Awards.

Nu, in het tweede jaar, vieren de Nautical Tourism Awards van LUXlife Magazine degenen die excelleren op de markten voor nautisch, kust- en maritiem toerisme.

“Dit jaar zien we een overvloed aan luxeaanbieders die een assortiment aan diensten aanbieden, zoals catamarancharters, superjacht- en bootervaringen, boetiekcruises en nog veel meer. Onze winnaars zorgen ervoor dat hun klanten de best mogelijke tijd hebben bij het verkennen van de wereld over het water , en we zijn er trots op om hun vaardigheden, expertise en toewijding te laten zien om ervaringen te bieden die we nooit zullen vergeten.”

Zopas is CruiseToTravel uitgeroepen tot Premier Cruise & Travel Publication of the Year 2023 – Europe tijdens de Nautical Tourism Awards 2023.

Awardscoördinator Taylor Wilson zei over het verbluffende succes van de winnaars van dit jaar: “De Nautical Tourism Awards van dit jaar hebben ervoor gezorgd dat een reeks impactvolle bedrijven erkenning hebben gekregen voor hun inzet voor klantenservice en het samenstellen van de reizen van hun leven. Ik wil onze winnaars een fantastisch nieuw jaar wensen terwijl ze 2024 met gratie en moeiteloos talent tegemoet gaan.”

CruiseToTravel, opgericht in januari 2014, is uitgegroeid van een lokale website die cruise- en reiservaringen deelt tot een online magazine dat reisprofessionals en consumenten over de hele wereld informeert en inspireert. Naast het online portaal is CruiseToTravel ook aanwezig op een aantal sociale mediakanalen, waaronder X, Facebook en Instagram. In 2020 werd CruiseToTravel.be, een speciaal Nederlandstalig online magazine, opgericht om reis- en cruiseliefhebbers uit België en Nederland nog beter te informeren en inspireren.

Lees ook: 12 tips om de perfecte cruise te boeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *