Holland America Line pakt uit met Have It All Plus-promotie

Het promotioneel seizoen in de cruisesector, ook wel Wave Season genoemd, brengt de beste cruisedeals van het jaar. Holland America Line lanceert in dit verlengde haar Have It All Plus-promotie. De Have It All Plus-promotie omvat onder andere gratis kajuit upgrades en populaire extra’s zoals excursietegoed, fooien, specialiteitendiner(s), Signature drankenpakket, wifi-pakket en speciale kindertarieven. Wie voor 31 januari een reis boekt krijgt bovendien een extra boordtegoed tot $500.

Gasten die in de periode vanaf nu tot 29 februari 2024 bij Holland America Line een geselecteerde cruise inclusief het Have It All voordeelpakket boeken voor een cruise vanaf de zomer van 2024 tot en met de lente 2025, genieten van extra voordelen met de Have It All Plus-promotie. De voordelen omvatten onder andere een gratis kajuit upgrade en gereduceerde tarieven voor kinderen. Als bonus ontvangen gasten die voor 31 januari 2024 boeken extra boordtegoed dat kan oplopen tot $500 per kajuit, waarbij de hoogte eveneens afhangt van de lengte van de reis. Dit voordeel komt bovenop de voordelen van het Have It All-voordeelpakket van landexcursies, drankjes, diners in specialiteitenrestaurant(s), fooien en WIFI, die ook bij de cruiseprijs zijn inbegrepen.

‘Naast dat het de feestmaand is, is het ook weer die tijd van het jaar dat het belangrijkste promotieseizoen van de cruisesector is gestart. Tijdens dit promotieseizoen profiteren reizigers van de beste voordelen,’ zegt Nico Bleichrodt, Vice-president International Sales van Holland America Line. “We hebben een aantal interessante nieuwe routes voor 2024 en 2025, alsook enkele favoriete bestemmingen die zeer gewaardeerd worden door onze vaste gasten, zoals routes in Alaska, Europa en het Caribisch gebied.’

Have It All Plus-promotie voordelen op een rij

– Gratis kajuit en balkon upgrades: Gasten kunnen een kajuit met zeezicht boeken voor de prijs van een binnenhut, en een kajuit met privé-balkon voor de prijs van een kajuit met zeezicht.

– Gereduceerde tarieven voor kinderen: Gasten van 18 jaar en jonger die als derde of vierde gast in een kajuit reizen, kunnen tegen gereduceerd tarief mee op geselecteerde cruises in 2024 en 2025 waardoor een gezinsvakantie betaalbaarder wordt.

– Boordtegoed: Gasten die voor 31 januari 2024 hun geselecteerde cruise boeken krijgen er nog extra boordtegoed bovenop. Bij cruises met een lengte van 6-9 dagen is dit ter hoogte van $100 per persoon, bij cruises van 10-20 dagen $150 per persoon, bij cruises langer dan 21 dagen $200 per persoon. Bij Alaska Cruisetours is dit $150 per persoon en bij de Legendary cruises $250 per persoon. Het boordtegoed kan worden gebruikt voor diners in specialiteitenrestaurants aan boord, maar ook voor spa behandelingen, landexcursies of aankopen in de giftshop.

Have It All voordelen inbegrepen bij premium tarief

Als gasten een cruise boeken met het Have It All voordeelpakket, dan zijn er vijf hoogwaardige voorzieningen inbegrepen waarbij de lengte van de cruise van belang is voor de hoeveelheden en bedragen: een excursietegoed variërend van $100 tot $300 afhankelijk van de lengte van de cruise, één tot drie diners in specialiteitenrestaurants, eveneens afhankelijk van de lengte van de cruise, een Signature drankenpakket, fooien en een wifi-pakket. Met de Have It All Plus-promotie komen deze extraatjes bovenop de upgrade van de kajuit, gereduceerde tarieven voor kinderen en een boordtegoed.

Met deze promotie kunnen reizigers Alaska, het Caribisch gebied, Mexico, Noord-Europa, het Middellandse Zeegebied, het Panamakanaal, Hawaï, de Stille Zuidzee, Zuid-Amerika en Antarctica, Azië, Australië en Nieuw-Zeeland, de Amerikaanse kust/Stille Oceaan en nog veel meer verkennen. Ook de Alaska Cruisetours, die een Alaska cruise combineren met een landarrangement naar Denali en de Yukon, zijn inbegrepen.

De Have It All Plus-promotie loopt tot en met 29 februari 2024, maar voor vroege boekers, voor 31 januari, komt daar extra boordtegoed tot $500 bovenop.

Contacteer ons voor meer informatie en om je cruise met Holland America Line te boeken.

Lees ook: PONANT rust volledige vloot uit met walstroomaansluitingen tegen eind 2026

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *