Air Transat legt extra vluchten in vanuit Brussel en Amsterdam

Air Transat zal volgende zomer 4 rechtstreekse vluchten per week aanbieden van Brussel naar Montreal en tot 7 rechtstreekse vluchten per week tussen Amsterdam en 2 bestemmingen in Canada: Montreal en Toronto. 

Air Transat, verkozen tot World’s Best Leisure Airline tijdens de World Airlines Awards 2023 van Skytrax, zet verder in op een beter aanbod en verhoogt het aantal wekelijkse vluchten vanuit Brussel En Amsterdam.

Om haar klanten een grotere reisflexibiliteit te bieden zal de luchtvaartmaatschappij in het hoogseizoen 4 rechtstreekse vluchten per week aanbieden van Brussel naar Montreal en tot 7 rechtstreekse vluchten per week tussen Amsterdam en 2 bestemmingen in Canada: Montreal en Toronto.

“Door onze vluchten minder seizoensgebonden te maken en een extra wekelijkse vlucht vanuit Brussel in te lassen, nemen we een sterke positie in om ons marktaandeel te vergroten,” zegt Cyril Cousin, Directeur van Air Transat voor Frankrijk en de Benelux. “We zijn vastbesloten om onze reizigers meer opties te bieden, onze groei voort te zetten en te investeren in de kwaliteit van onze dienstverlening aan boord, waarvoor we al meer dan 35 jaar bekendstaan.”

In het hoogseizoen (van 2 mei tot 24 oktober 2024) zal de luchtvaartmaatschappij 4 keer per week rechtstreeks van België naar Montreal vliegen met Airbus A321LR-toestellen. Telkens zijn er aansluitende vluchten naar Quebec, Toronto, Calgary, Vancouver, Los Angeles, San Francisco, Fort Lauderdale en Orlando.

Vanuit Amsterdam zal Air Transat in het hoogseizoen (van 2 mei tot 25 oktober) tot 3 wekelijkse vluchten naar Montreal aanbieden. Van 3 mei tot 26 oktober 2024 zal de maatschappij bovendien wekelijks 4 keer naar Toronto vliegen, met een aansluitende vlucht van en naar Montreal. 

Lees ook: Ontdek meer dan 80 nieuwe musea in Ottawa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *