CruiseToTravel genomineerd voor Travel and Tourism Award

Voor het achtste jaar op rij erkent LUXlife diegenen in de reissector die ernaar streven toeristen de reis van hun leven te bezorgen. De Travel and Tourism Awards erkennen en belonen exclusief de leiders in de internationale reisindustrie.

De reis- en toerisme-industrie heeft een sterke comeback gemaakt! Na de gevolgen van voorgaande jaren te hebben doorstaan, heeft 2023 een gevoel van normaliteit teruggebracht. Er wordt voorspeld dat deze trend in 2024 zal worden voortgezet en dat erop zal worden voortgebouwd. Economische strijd en twijfels over het herstel van de industrie behoren nu tot het verleden. De reisbranche draait op volle capaciteit en overtreft de verwachtingen.

De verwachting is dat de substantiële groei in de reisbranche de komende tien jaar zal aanhouden. Deze groei kan worden toegeschreven aan het opmerkelijke vermogen van de sector om zich aan te passen aan veranderende consumententrends en idealen. Duurzaam toerisme is voor veel consumenten een populaire keuze geworden, terwijl soloreizen steeds populairder worden onder de jongere generaties. Bovendien geven de jongere generaties de voorkeur aan vakanties die zelfontdekking en avontuur bieden, terwijl ook luxe vakanties en wellnessretraites in opkomst zijn. De categorie luxe reizen, waartoe reisadviseurs en particuliere luchtvaartmaatschappijen behoren, is een zeer lucratief aspect van de branche. Het gebruik van digitale boekingsplatformen is ook steeds gangbaarder geworden, wat heeft geresulteerd in het succes van de reistechnologie. Bovendien zijn reisadvertenties een belangrijk aspect geworden van de promotiestrategie van de branche. Over het geheel genomen maakt de reis- en toerismesector momenteel een uitzonderlijke periode van economische groei door, en experts voorspellen dat deze trend zich in de nabije toekomst zal voortzetten.

Travel and Tourism Awards 2024

Voor het achtste jaar op rij erkent LUXlife Magazine, een internationaal premium lifestylepublicatie die zich richt op een reeks onderwerpen binnen de luxe lifestyle-industrie, mensen in de reissector die ernaar streven toeristen de reis van hun leven te bezorgen.

De Travel and Tourism Awards 2024 bieden een uitstekend platform om degenen die uitzonderlijke toewijding aan hun branche hebben getoond in de kijker te zetten en te erkennen. De genomineerden zijn actief in diverse bedrijven, variërend van hoteleigenaren tot safarileiders en reisadviseurs. Het jurypanel en het onderzoeksteam van de Travel and Tourism Awards houden rekening met de inzet, expertise en innovatie die de genomineerden hebben getoond via nominatie-informatie, stemmen en eventueel ondersteunend bewijsmateriaal, samen met de resultaten van hun eigen uitgebreide feitencontrole en onderzoeksproces.

Met grote trots en eer kunnen we vandaag bekendmaken dat CruiseToTravel is genomineerd voor ‘Best Online Cruise & Travel Forum’ tijdens de Travel and Tourism Awards 2024.

De komende weken zal het onderzoeksteam van de Travel and Tourism Awards potentiële winnaars analyseren en beoordelen op basis van verdienste en kwaliteit, ongeacht hun grootte of locatie. Omdat het een op verdiensten gebaseerd programma is, worden alle genomineerden objectief beoordeeld.

De uitslag van de Travel and Tourism Awards 2024 wordt in maart bekendgemaakt.

Lees ook: De leukste cruisebestemmingen voor 2024

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *