Oceania Cruises: een gastronomische beleving op het water

Oceania Cruises, ’s werelds grootste culinaire en bestemmingsgerichte cruisemaatschappij, biedt de elegantste manier om de wereld te verkennen en ervan te genieten. Deze cruisemaatschappij is ontworpen door fijnproevers, wordt gerund door fijnproevers, en is bedoeld voor fijnproevers.

Aan boord prikkelen gasten hun smaakpapillen met gastronomische verrassingen van de chefs of leren foodies hun eigen creaties maken tijdens een kookworkshop. Aan land volgen gasten een food & wine tour of struinen ze over lokale markten. Maar er is meer. Ook voor wie houdt van wellness, cultuur, kunst en architectuur heeft de cruisemaatschappij iets te bieden. Van de Noorse fjorden en de metropool Singapore tot veelzijdig Kaapstad en kleurrijk Rio de Janeiro.

Persoonlijke aandacht voorop

Oceania Cruises biedt een luxueuze cruise-ervaring, waardoor gasten de wereld in stijl verkennen, terwijl ze genieten van alle comfort en ongeëvenaarde persoonlijke service aan boord. Met drie verschillende scheepsklasses hebben reizigers de mogelijkheid om hun perfecte cruise samen te stellen.

Insignia, Regatta, Sirena en Nautica, de vier schepen uit de Regatta-klasse van Oceania Cruises bieden een intieme en meer huiselijke sfeer. Elk van de schepen biedt plaats aan 684 gasten en ongeveer 400 personeelsleden. De schepen uit de Oceania-klasse; Marina en Riviera, zijn ruimer dan de Regatta-klasse en hebben een capaciteit van 1.250 gasten en zo’n 770 personeelsleden. De schepen in de Oceania-klasse zijn ook meer gericht op fijnproevers met vier specialiteitenrestaurants aan boord: het steakhouse Polo Grill, het Italiaanse Toscana, het Aziatische Red Ginger en het Franse Jacques. Oceania Cruises nieuwste scheepsklasse, die in 2023 op zee werd gebracht, is de Allura-klasse. Met Vista al op zee en Allura die in de zomer van 2025 wordt gelanceerd, tilt deze klasse culinaire concepten naar een hoger niveau. Deze schepen bieden plaats aan 1.200 gasten en ongeveer 800 personeelsleden. 

The Finest Cuisine at Sea

Oceania Cruises staat erom bekend dat ze The Finest Cuisine at Sea® serveren. Deze belofte gaat verder dan een slogan; het is de kern van het bedrijf. Eten is de basis aan boord van alle schepen en de bestemmingen die worden aangedaan met de maatschappij.

De schepen, waaronder de Oceania-klasse schepen Marina en Riviera, zijn ontworpen door fijnproevers voor fijnproevers, met de allereerste kookschool op zee. Daarnaast heeft de cruisemaatschappij deze culinaire ervaring verder ontwikkeld met de schepen Vista en Allura. De Regatta-klasse schepen, waaronder Nautica, Sirena, Regatta en Insignia, bieden een scala aan specialiteitenrestaurants en een fine dining aanbod in de Grand Dining Room. Voor gasten die op zoek zijn naar een exclusieve ervaring, biedt de maatschappij private fine dining ervaringen zoals Privée en La Reserve, waar zorgvuldig samengestelde menu’s voor foodies aan boord worden gepresenteerd. Als enige echte foodieschepen ter wereld heeft Oceania Cruises meer ruimte in de keuken en opslagruimte voor vers voedsel dan elke andere cruisemaatschappij. Om de kwaliteit van elk gerecht te garanderen, heeft de maatschappij een chefkok op elke tien gasten; in feite is de helft van de bemanning aan boord toegewijd aan het koken of serveren van voedsel.

Connecten met andere culturen

Oceania Cruises brengt reizigers naar meer dan 600 marquee en boutique havens verspreid over Europa, Alaska, Azië, Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland, New England-Canada, Bermuda, het Caribisch gebied, het Panamakanaal, Tahiti en de Stille Zuidzee. Met een focus op authentieke ervaringen biedt Oceania Cruises excursies aan wal om te connecten met lokale culturen. Van Beyond Blueprint Tours, die een kijkje achter de schermen werpen bij architectonische monumenten, tot Culinary Discovery Tours, waarbij gasten meer leren over verse en lokale ingrediënten op lokale markten. Na een dag vol ervaringen genieten gasten van een scala aan wellnessmogelijkheden aan boord, inclusief de Aquamar Spa en Vitality Center.

Aan boord in de Benelux

Hoewel Oceania Cruises wereldwijd vaart, biedt de maatschappij ook de mogelijkheid om aan boord te gaan in de Benelux. Zo stappen gasten aan boord in de haven van Amsterdam om vervolgens te cruisen naar Londen. Of bijvoorbeeld via Ierland naar Noorwegen. 

Contacteer ons voor meer informatie en om je volgende cruise met Oceania Cruises te boeken.

Lees ook: Regent Seven Seas Cruises breidt collectie Immersive Overnights uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *